2777
2789
عنوان

از روزی که اومدیم تو این خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 43 پست
بلد نیستم عکس بذارم اگر بلدید راهنمایی کن تا بذارم همینجا

بالای این کادری که توش مینویسی

سه تا علامت هست

علامت وسط رو بزن وارد گالری گوشیت میشی،از اونجا عکس انتخاب کن و تایید رو بزن

اگه عکس تایید نشد اسکرین شات بگیر،

اون دیگه تایید میشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که مستاجر اولش ما بودیم،قبرستون نیست احتمال چشم زخم می دم،دعا و اینا رو نمیدونم چون با کسی دشمن ...

اگه واقعا تموم مشکلات تو خونه خلاصه میشه بیرون از خونه همه چی اوکیه حالتون خوبه 

به محض ورود به خونه دلگیر میشید و مشکلات شروع میشه مشکل از خونست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا تموم مشکلات تو خونه خلاصه میشه بیرون از خونه همه چی اوکیه حالتون خوبه به محض ورود به خونه ...

بعزیزم مواقع آره عصرا گریه میکنم انگار خونه داره منو میخوره،قبلا اینطور نبودم اصلا

یکی از نی نی سایتی ها یک جا نوشته بود من و دعا کردن و یکی اومده گفته فلانی دعات کرده با هم رفتیم و ح ...

بعضی جاهایی که انگشتر با سنگ عقیق و اینا درست میکنن پوست اهو میارن برای فروش ولیمن حس میکنم اصل نباشه،، منم دیدم تو مفاتیح دعای رفع طلسم هست که باید رو پوست اهو نوشته بشه ولی اخه پوست اهوی اصل کجا گیر میاد

نمیتونیم هنوز شش ماهه اومدیم خیلی سختمه

یکم نمک بریز زیر فرشت،

یس بخون

دو تا پیمانه برنج با یکم پول شب بزار زیر سرت بعد هم اینارو بده به یه فقیر

خرافاتی نیستم ولی اینا تاثیر گذار بودن

هرروز صدقه بده و اسفند دود کن

۴قل و آیت الکرسی برا چشم زخم خوبه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)