2777
2789
عنوان

از روزی که اومدیم تو این خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 42 پست
حتی یه بار گفتن تخم مرغ بشکن،اونو که اصلا قبول نداشتم بعد گفتن اگر بعد تخم مرعع شکستن مورچه دیدی بدو ...

چه جالب

موقع تخم مرغ شکستن باید چیز خاصی بگیم؟

تو دست بشکنیم یا رو زمین؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

فقط انرژی صاحبخونه قبلی نمیمونه ممکنه اونجا قبرستون بوده قدیم ممکنه دعانویس اون اطراف هست که نحسیش ا ...

الان که مستاجر اولش ما بودیم،قبرستون نیست احتمال چشم زخم می دم،دعا و اینا رو نمیدونم چون با کسی دشمنی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالبموقع تخم مرغ شکستن باید چیز خاصی بگیم؟تو دست بشکنیم یا رو زمین؟

نه یک کلماتی روش داره مینویسی،بعد داخل پلاستیک میکنی دو تا سکه سر و ته اش میذاری و اسم کسی رو هم نمیبری فقط میگی کسی که شنبه به دنیا اومده کسی که یک شنبه ...تا آخر اینجوری همه رو گفتی بعدم خودش میشکنه

شنیدم اینکه یهو حشره و موش بیاد خودش دلیل بر طلسمه

باورتون نمیشه چندماه قبلترش توی حیاطش خواهرشوهر و شوهرم مار دیده بودن از من پنهان کردن،دوباره یه موش کشته بودن من چون اونموقع افسرده بودم نفهمیدم، دیگه یه روز روی تخت دراز کشیدم دیدم یه چیز گنده سیاه اومد تو اتاق خواب،چهارتا موش خیلی خیلی بزرگ بودن از راه اب اشپزخونه میومدن و میرفتن،یکیشون رفت گیر کرد تو فن کولر ایستادمون،چنان صدایی داد من فکر کردم اتیش گرفته،  سه روز بعد بند وبساطمون رو جمع کردیم رفتیم یه خونه دیگه.دقیقا توی روز جمع کردن اسباب اثاثیه شوهرم یه میوه خوری بلور و برنز داشتم از کابینت دراورد گذاشت زمین،گفتم نزارش میوفته میشکنه گفت نه بابا مگه میشه،دقیقا سی ثانیه بعد خودش زد زیرش شکست🤦🏻‍♀️ تو خونه جدید هم دوباره از سقف و از راه کمد دیواری موش اومد داخل و من همچنان افسردگی داشتم. 

باورتون نمیشه چندماه قبلترش توی حیاطش خواهرشوهر و شوهرم مار دیده بودن از من پنهان کردن،دوباره یه موش ...

وای خدای من

چه کار خوبی کردید اومدید بیرون

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

شنیدم اینکه یهو حشره و موش بیاد خودش دلیل بر طلسمه

واقعا طلسمه؟ برای شکستنش باید چیکار کرد؟ من از اون موقع تا الان یه روز خوش ندیدم، همیشه بیمار و افسرده هستم، کار شوهرم هم بد شد، شوهرم هم مریض شده، رماتیسم گرفته تو جوونی

نه یک کلماتی روش داره مینویسی،بعد داخل پلاستیک میکنی دو تا سکه سر و ته اش میذاری و اسم کسی رو هم نمی ...

میشه یادم بدید دقیق باید چکار کنم؟

واقعا طلسمه؟ برای شکستنش باید چیکار کرد؟ من از اون موقع تا الان یه روز خوش ندیدم، همیشه بیمار و افسر ...

خودمم نمیدونم

شنیدم

وای خدای منچه کار خوبی کردید اومدید بیرون

ولی از اونموقع بیماری و افسردگی منو ول نکرده، همیشه ی خدا مشکل دارم، یه بار کمرم، یه بار گردنم، الان ۶ماهه شقاق گرفتم، تو دوران افسردگیم که حتی به خودکشی فکر میکردم انقدر بیچاره شده بودم، خلاصه قبل از اون خونه انقدر حس خوشبختی میکردم که رفتم امام رضا هیچ حاجتی ازش نداشتم، خوشحال و رها و خوشبخت، ولی الان بدبخت و دردمند و حاجتمند و از زندگی بریده

ولی از اونموقع بیماری و افسردگی منو ول نکرده، همیشه ی خدا مشکل دارم، یه بار کمرم، یه بار گردنم، الان ...

عزیزم برو ایتا کانال تنها مسیر آرامش رو سرچ کن

کلاس های مختلف داره

تجربه های درمان رو سرچ کن

هزینه کلاساش آخر هفته ها ۲۰۰ هزار تومنه

هم دوره بیماری های اعصاب داره

هم بیماری های عمومی و..‌

همسرداری و خلاصه همه چی

بهت قول شرف میدم که پشیمون نمیشی

چندتا کانال رایگان هم داره،که فقط مطالب اون خیلی حالت خوب میکنه 

اینقدر هم تلقین نکن

نه عزیزم، بدبختی و مریضی پشت هم از آسمون برام میباره، دیگه بریدم

یکی از نی نی سایتی ها یک جا نوشته بود من و دعا کردن و یکی اومده گفته فلانی دعات کرده با هم رفتیم و حلالیت طلبیده،میگفت پوست آهو گیر آوردم با گلاب و زعفرون یک دعایی بوده. تو مفاتیح برای رفع طلسم نوشتم بعد میگفت کلا خوب شده زندگیم،میگفت وقتی طلسم بودم حتی نمیتونستم صدای اذان رو تحمل کنم اینقدر حالم بد بوده،الان خوب شده خداروشکر

حالا من نمیدونم پوست آهو از کجا پیدا کنم