2777
2789

بادمجون رو سرخ میکنی بعد میکوبی له بشه، پیاز داغ بهش میزنی کشک و سیر نعنا داغ هم همینطور ، سعی کنی هرچی سرخ میکنی روغنش رو بگیری چون خیلی چرب میشه اگه داری از سرخ کن بدون روغن استفاده کن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادمجان پوست بگیر بشور حلقه ای خرد کن کمی آب بریز بزار ۴۰دقیقه آبپز ک شد و آبش خشک شد بریز ماهیتابه با روغن و ادویه یکساعت تفت بده و بعد بهش پیاز سرخ شده و سیر داغ و نعنا داغ اضافه کن.اندازه ای ک خودت دوسداری کشک هم بریز.دوسداشتی کمی گردو آسیاب شده هم بریز و همه رو باهم بهم بزن و چند دقیقه بعد نوش جان کن 

عاشقشم

اول تلخی بادمجونا رو بگیر بهشون نمک بزن بزار یک ساعت آب بندازه و بشور .

حلقه ای یا تیکه های بزرگ تر برش بده کامل سرخ کن .

بعد توی همون روغن پیاز خلالی سرخ کن و خوب تفت بده ، ادویه ها اینجا اضافه میشن (نمک ، فلفل ، زردچوبه) .

بادمجونارو به پیاز داغ اضافه کن ، یکم مخلوط کن و درشو بزار تا کشکتو اماده کنی یکم به خورد هم برن .

کشکو با اب کمی رقیق کن مثل ماست بشه من از کشک مایع سمیه استفاه میکنم ، اضافه میکنم به بادمجونا و روشو با گردو ، پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین میکنم

این روش من بود من اینجوری درست میکنم نوش جان

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

بادمجون سرخ کن 

با گوشت کوب بکوبش 

تو یه قابلمه نعناع داغ سیر داغ و زردچوبه 

درست کن به ازای هر بادمجون یه قاشق پر کشک بهش اضافه کن 

بادمجون کوبیده شده رو هم بریز 

با یه استکان اب 

نمکش رو بچش اگه لازمه اضافه کن ( کشک نمک داره )

اگر هم کشک میخواد کشک اضافه کن 

باحرارت خیلی کم بزار جا بیفته

همراه سبزی خوردن و پیاز و نون سرو کن

مغز گردو هم دلخواه میخوای بریز داخلش یا تزیین کن 

 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792