2777
2789

واقعا من داشتم درمان میکردم که باردار بشم ولی بعد اینهمه قرص و دارو اصلا انگار تاثییری نداشته

اینو نوشته👈《تخمدان ها سایز بزرگتر از نرمال با استرومای اکوژن حاوی فولیکولهای ریز محیطی مطرح کننده نمای سونگرافیک PCO مشهود است . تطابق با یافته های هورمونی توصیه میشود..》

واقعا خیلی ناراحتم شوهرمم دلش بچه میخاد 

خانواده شوهرمم جورین که میگن بچه بچه

مهمتر همه چی من چنوقته چشم به راهشم

اصلا خیلی دلم گرفته از صبح😔💔🥺🥺😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا پیج میگم حتما هایلاتهاشون بخون 

bardari_flora 

niloofarpco 

مخصوصا فلورا تاجیک عالیه من دخترم زیر نظرش بود پلی کیستیک بود خیلی بهتره 

دوم اگر اعتقاد داری شروع کن استغفار بگو خیییلی زیاد در روز و ۷۰ بندی استغفار امیر المومنین بخون هر روز 

انشالله حاجت روا میشی

فعلا امضا ندارم
اصلاح سبک کن

اتفاقا من اینکار رو کردم

پیاده روی و فعالیت زیاد روزانه ام و پرهیز غذایی و خوردن بسیار گرمیجات و در کنارش داروهای طبیعی و انواع قرص ها

واقعا بعد این کارا توقعم این نبود

با خودم فکر میکنم سرطان دارم میدونی💔

ورزش میکرد و قند مصنوعی رو هم حذف کرده بود

اتفاقا من اینکار رو کردم

پیاده روی و فعالیت زیاد روزانه ام و پرهیز غذایی و خوردن بسیار گرمیجات و در کنارش داروهای طبیعی و انواع قرص ها

این یعنی تنبلی تخمدانهم درمان دارویی میخوادهم کاهش وزن و اصلاح سبک زندگی

اتفاقا من اینکار رو کردم

نگران نباش.منمpco بودم و دو قلو باردارشدم.تا جایی که میتونی لاغر کن مخصوصا شکمت رو آب کن.با قرص ال دی پریودهات رو منظم میکنن و با لتروزل یا کلومیفن باعث آزادشدن چند تخمک میشن.شاید مثل من دوقلو باردارشی

اتفاقا من اینکار رو کردمپیاده روی و فعالیت زیاد روزانه ام و پرهیز غذایی و خوردن بسیار گرمیجات و در ک ...

نههههههه چرا فکر منفی میگنی ببین با هرچی فکر کنی همون میشه مثبت باش بابااا