2777
2789
چرا اتفاقا خیلی حرف میزنی.مثلا لزومی نداشت بری تاپیکای منو بگردی ببینی مشکلم چیه بیای بگی اونم خیلی ...

این تاپیک بعدا حتما بخون بقیه بیشتر نظر منو تایید کردن و گفتن لطفاً دچار توهم نشو 

الان فهمیدم چرا اذیت شدی آخه ریشه توهم در شخصیت شما کاملا مشهود 

بحث کردن بی احترامی به شخصیت خود آدم 

خیلی خواستم با آمار منطق آروم توضیح بدم و بگم من حرفم با استارتر بوده شما اومدی ریپلای کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیک بعدا حتما بخون بقیه بیشتر نظر منو تایید کردن و گفتن لطفاً دچار توهم نشو الان فهمیدم چرا اذ ...

تعداد نفراتی که تاییدت میکنن مهم نیست.مهم حقیقت و مسیر درسته.بابا بی خیال من شو چرا انقد درگیر منی😂.من یه بار ریپلایت کردم ولی تو ول کن من نیستی.قرار نیست هر تشخیصی روت گذاشتن به بقیه بچسبونی که

تعداد نفراتی که تاییدت میکنن مهم نیست.مهم حقیقت و مسیر درسته.بابا بی خیال من شو چرا انقد درگیر منی😂 ...

من 25 سالمه جالبه برام شما سنت بیشتر چقدر بچه گانه و غرض ورزانه نظر میدی 

پیش رو سفیدم که نظر منطقی دادم و دلم نمی‌خواد درگیر توهم بشه 

ریپلای نکن دل نشکون بد حرف نزن بعد ادا انسانیت کن 

اگه مادری اگه باشعوری به شعور من که توهین کردی به شعور خواننده ها تاپیک توهین نکن و ادامه نده . زشته بخدا 

ده بار گفتم یاعلی آرزو خوشبختی کردم ادامه دادی

من 25 سالمه جالبه برام شما سنت بیشتر چقدر بچه گانه و غرض ورزانه نظر میدی پیش رو سفیدم که نظر منطقی د ...

عزیز ملاحظهءسنتو کردم که چیزی نگفتم.به ازای هر کامنت من ۲ ۳تا ریپلای کردی منو.توهین هم من هیچوقت نه به شما نه به هیچ کس توهین نکردم و نمیکنم چون مدلم اینجوری نیست.شما تاپیکای منو گشتی مشکلاتمو خیلی بی ربط تو تاپیک بازگو کردی بهم گفتی توهمی وسطح پایین و بچه.ولی خوب میذارم پای سنت که هیجانت بالاست

عزیز ملاحظهءسنتو کردم که چیزی نگفتم.به ازای هر کامنت من ۲ ۳تا ریپلای کردی منو.توهین هم من هیچوقت نه ...

میشه آروم باشی بخدا بد برداشت کردی خانم عزیز مادر من خواهر من 

والا من با هرکسی صحبت میکنم نگاه کلی به تاپیک هاش میزنم چون مسیر ذهنی اش و وایبی که از زندگی اش میگیرم باعث میشه بهتر نظر بدم چون دلم نمیخواد بد حرف بزنم 

میشه مظلوم نمایی نکنیم 

شما هم شروع کننده بودی هم شمشیر از رو بستی که آره تو اومدی رویا فروشی می‌کنی 

ی لیوان آب بخور یک نفس عمیق بکش با لحن ملایم چت ها بخون 

در مورد خط فقر بنده خدا درست میگه عزیز این خبر من هم خوندم داخل خبر گذاری ها هم چک کنید متوجه میشید.

مسئله مبلغ خط فقر نیست.مشکلات اقتصادی نیازی به توجیه و توضیح نداره،همه حسش میکنیم.مسئله اینه هیچ کس حق نداره به کسی که زیر این مبلغ درامد داره بگه ازدواج نکن چون میشه بچه بازی!

ازدواج یه نیاز فطریه و همین القای وحشت ،جامعه رو به فساد کشونده.دو روز دیگه هم خواهد گفت کسی که زیر ۲۰۰ ۳۰۰تومن درامد داره نباید بچه بیاره!خودش میتونه اینکارو بکنه ولی حق نداره نصف بیشتر جمعیت کشورو که تو این وضعیتن ناپخته بدونه

مسئله مبلغ خط فقر نیست.مشکلات اقتصادی نیازی به توجیه و توضیح نداره،همه حسش میکنیم.مسئله اینه هیچ کس ...

میشه شما هم زیاد توضیح ندی عزیزم 

من فقط خواستم بدونی که الکی دیگران متهم به رویا فروشی و دروغ نکنی چون گفتی خط فقر هفتاد تومنی اشتباه نکنم کامنت ها این خانم من خوندم داره میگه بدون دخالت احساس تصمیم گیری کن پسری که در یک کارگاه ما می‌کنه حتی خواستگار رسمی نیست نه به بار نه دار درست تصمیم گیری کن .

من به عنوان نفر سوم خواستم بگم همیشه تابع حق و منطقم و خواستم بهتون گوش زد کنم خیلی تند رفتی به عنوان یک نفر که کم سن تر 

ممنون میشم بلایی که به سر اون خانم آوردی با لجبازی ادامه دادی سر من در نیاری 😅 چون من دانشجوی علوم پزشکی زاهدانم و بشدت درگیر درس و فیلد کاری خودمم، خیلی اهل شرکت در تاپیک ها نیستم .

مسئله مبلغ خط فقر نیست.مشکلات اقتصادی نیازی به توجیه و توضیح نداره،همه حسش میکنیم.مسئله اینه هیچ کس ...

می‌دونی من یک حس دیگه هم گرفتم دوستانه میگم 

فکر کنم به خودت گرفتی چون گفتی زود ازدواج کردم اما این خانم  با استارتر بود نه شما ، من الان دانشجو پزشکی ام مسیرم و زندگی ام با خواهر خودم یکسان نیست. 

و اگه شما خودتون کادر درمان معرفی میکنید رفتار در خور شغل تون داشته باشید من اصلا صبر و تحمل ندیدم 

یکریز بدون توجه به واقعیت فقط حرف خودتون تکرار میکردی حتی من حس میکنم شما رویا فروشی می‌کنی نه شخصی که داره درست منطقی توضیح میده 

در هر صورت یک حرف دلی بود این ذهن  و گارد بسته از قشر تحصیلکرده به دور شما باید خیلی منطقی تر باشید 

موفق باشی 

آها قبلا یادم یکبار داخل تاپیک هاتون هم بودم ، یکبار در مورد اینکه دختر تون مشکل لابیا داشت و جایی که در مورد ارشد روانشناسی پرسیده بودی .به نظرم کادر درمان نیستی چون پایین آرین حد دانشگاه علوم پزشکی ،بهداشت عمومی که این نقص آناتومی متوجه میشه ... یا با بیس جز رشته ها علوم تربیتی ، مشاوره ، ... میشه ارشد روانشناسی شرکت کرد به هر عنوان وقتی انگشت سمت کسی بگیری چهار انگشت به سمت خودت بخاطر همین من خیلی اهل نظر دادن اینجا نیستم اما نوع منش شما بی احترامی به حیطه کاری من بود که کسی خودش کادر درمان جا میزنه حتی بگیم درست هم میگه اینقدر عجول اینقدر خشن 

منو نزنی صلوات 😂

آها قبلا یادم یکبار داخل تاپیک هاتون هم بودم ، یکبار در مورد اینکه دختر تون مشکل لابیا داشت و جایی ک ...

شما همون کاربر mmmmmbهستی .اتفاقا خیلی بیکاری که رفتی تاپیکای۴ ۵سال پیش منوخوندی.لابیای بسته رو نه من دیده بودم از نزدیک نه شوهرم که متخصصه،البته ایشون تشخیص داد ولی خوب ندیده بودیم کیسشو.اوووووه منو بردی به چندسال پیش!

من برای ادامهءتحصیل خواستم از فیلد درمان بیام بیرون.

انقدر خودت رو درگیر و اذیت نکن.چرا انقدر بهم ریختی؟!چرا فکر میکنی کادر درمان بودن انقدر مسئلهءدست نیافتنیه و خیلی خاصی؟کی به حیطهءکاری تو توهین کرد این وسط😂حالا بیا یه ۲سال کار کن بعد سنگشو به سینه بزن

ببین واقعا اتفاق خاصی نیوفتاده،دو تا نظر مخالف داریم ،به همین سادگی!حالا برو زندگیتو بکن