2777
2789
شما همون کاربر mmmmmbهستی .اتفاقا خیلی بیکاری که رفتی تاپیکای۴ ۵سال پیش منوخوندی.لابیای بسته رو نه م ...

بله خانم مارپل 😂

عزیزم واقعا میگن دروغگو کم حافظه در هر صورت 

کافر همه رو به کیش خود پندارد 

هر طور راحتی دلت میخواد فکر کن عشقم 

تو درست میگی 

فقط من میتونم پزشکی زاهدان ثابت کنم 

امیدوارم شما بدونی همسر متخصص تون اثبات کنی 

زنی شماره نظام میدی استعلام کنیم .

اگه هم شماره نظام ندی بقیه در حد خودت ندون

بله خانم مارپل 😂عزیزم واقعا میگن دروغگو کم حافظه در هر صورت کافر همه رو به کیش خود پندارد هر طور را ...

جاااان؟

اگه زنم؟!این چه طرز صحبته؟چاله میدونی؟تو خودت چند تا اکانت زدی که لو نری چیکاره ای بعد من کد نظام بذارم اینجا؟

تاپیکامو بخون که بدونی خودم و شوهرم چکاره ایم،همزمان تو اب خنکم بشین که اذیت نشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاااان؟اگه زنم؟!این چه طرز صحبته؟چاله میدونی؟تو خودت چند تا اکانت زدی که لو نری چیکاره ای بعد من کد ...

چندتا اکانت 😁هزار تا 

باشه عزیزم 

هر وقت ثابت کردی ، که دروغگو نیستی حرف بزن 

واقعیت دروغگو کم حافظه ، تاپیک ها نمیشه پاک کنی عالیه ....

و اینکه شماره نظام دادید ریپلای کنید چون من الان دانشجو علوم پزشکی زاهدانم  و همسر دکتر قلابی تون مدرکش از کدوم دهکوره گرفتند این مشکل کاملا عادی تشخیص ندادند. 

شما هم معلومه چقدر آرزو ها داشتی نرسیدی قشنگم 🥺

حرص نخور 

جاااان؟اگه زنم؟!این چه طرز صحبته؟چاله میدونی؟تو خودت چند تا اکانت زدی که لو نری چیکاره ای بعد من کد ...

من برم سراغ درسام

اما خدایی باید حواست باشه کم سوتی بدی که یجا بگی شغل شوهر من ،فلان چیز بعد سرمایه از دست داده و شریکش رفته دادگاه شکایت کرده  بعد بجا بگی دنبال منابع ارشد روانشناسی هستی . حتی موضوعات بیسیک پزشکی ندونید دلم نمیخواد به شغل و حیطه شغلی مون بی احترامی بشه می‌دونم آرزو خیلی ها اما واقعا ، درست نیست باهاش عقده گشایی کنید  اینجا خیلی فیک زیاده فقط لو نمیرن چون بلدن کم حافظه نباشند تو هم یادت باشه داخل تاپیک هات چی میگی 

اومدید زاهدان در خدمت باشیم 🙂

۲۰/۲۱ بودیم ک عقد کردیم ۲۱/۲۲ بودیم موقع عروسی

از همه حرف شنیدیم ولی اخرش اونا ضرر کردن نه ما 😂

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم