2777
2789

دندان میخواستم دارو شدم 

اونم یک شهر بزرگ و شهریه باید بدم 

ولی من با جون و دل دندان میخواستم 

الان هم اصلا احساس خوشحالی ندارم و خیلی خیلی ناراحتم 

میخوام بگم همین پول که خرج رهن خونه و شهریه میشه بدن من برم خارج از کشور دندان بخونم 

من فقط برای اسم شهرش که با کلاس بود زدم داروسازی فلان شهر (نمیگم کجا که اگر آشنا بود نشناسه منو) چون ۳ سال کنکور دادم، گفتم اگر دندان نشدم حداقل این که قبول میشم اسمش سنگین باشه 

دندان ها رو هم هر چی بود شمال جنوب شرق غربی شهریه پرداز و آزادو روزانه زدم و نشدم حتی آزاد خودگردان هم نشدم 💔💔💔💔

پزشکی هم واقعا خوشم نمیاد برام مثل داروسازی هست 

حالا شما بگید اگر جای من بودید چه کار میکردید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به خدا با سر میرفتم

اینم بگم که امسال کنکوری ام

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش پزشکی میزدی دارو انتخاب سومه برای عموم مردم و با رتبه بدتر از پزشکی هم میشه آوردش .و روزانه لااقل میزدی آزاد خیلی گرونه ترمی ۲۰۰ تومن شده.ولی خب انشالله مصلحتت اینه و بهترین ها برات رقم میخوره .مبارکه خیلی ها آرزو دارن الان جای تو باشن خداروشکر کن گاهی مصلحت خدا مقدم بر خواست ماست

حتی دندون بندرعباس هم نشد؟

مگه بندر عباس پس کوهه  که میگین حتی بندرعباس.

والا یکی از شهر های خوبه کشوره. رتبه هم باید بالا باشه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
نه فک میکردم قبولیشش راحت تر باشه 😕😐

❤️

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
کاش پزشکی میزدی دارو انتخاب سومه برای عموم مردم و با رتبه بدتر از پزشکی هم میشه آوردش .و روزانه لااق ...

تا جایی که من دیدم ظرفیت دارو از پزشکی هم کمتر و هرکس بتونه بره دارو پزشکی هم می‌تونه بره، درواقع الان قبولی دارو سخت تر از پزشکی، البته دانشگاه خوب

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

تا جایی که من دیدم ظرفیت دارو از پزشکی هم کمتر و هرکس بتونه بره دارو پزشکی هم می‌تونه بره، درواقع ال ...

پزشکی روزانه تا ۳۰۰۰ منطقه دو نهایت میگیره و دندان تا حدود ۴۵۰۰ روزانه پزشکی روزانه رتبه بهتری از دارو میخواد