2777
2789

من ادم بی اعتقادی نیستم ینی مذهبی هستم میشه گف . واسه بارداری رفتم پیش مرد چون معروفه از بقیه بهتره کارش. اونروز ی خانم اومده بود سونو پستان بده. اولش باخودم گفتم وا حالا نمیشه بره پیش زن بعد گفتم خب اونم مث من دیگه فک کردده اینجا بهتره البته میگفت فک کردم دستگاه رو خانم میزاره رو بدنم بعد ناراحت بود چراا شیو تروتمیز نیومده

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

تا وقتی دکتر زن هست چرا بریم پیش مرد؟ 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی دکتر زن هست چرا بریم پیش مرد؟

درسته این بهتره

دیگه گفتن اون کارش بهتره دقیقتره

فک کردم می خوای بگی ناراحت شده که خانم نبوده واقعا ناراحت بود که ترو تمیز نرفته پیش شوهر مردم!!!

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

وقتی ملت واسه پروتز سینه و باسن و ... میرن پیش دکتر مرد اینکه دیگه سونوگرافیه و واسه چکاپ و درمانه

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

فک کردم می خوای بگی ناراحت شده که خانم نبوده واقعا ناراحت بود که ترو تمیز نرفته پیش شوهر مردم!!!

اره دغدغش این بود

من پیش مرد هم رفتم والا دقت کردم بنده فقط دستش سمت بود سرش به کار خودش بود برا اونا اینچیزا عادیع

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اصلاوابداپیش مردنمیرم برای سنوگرافی ونمیفهمم چرابعضی هادرصورتیکه دکترزنان وزایمان وسنوگرافی خانم حاذق وخیلی خوب داریم میرن پیش مرد

البته جدامسئله شرعیش که نامحرمم نگاه میکنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یبار رفتم پیش خانم اینقدر بداخلاق بود شوهرمم نذاشت بیاد تو.. از دفعه بعد ی دکتر آقا معرفی کردن رفتم پیش اون تا آخر ..اصلا نگاه هم نمیکرد دستشم نمی‌خورد خیلی دکتر خوبی بود.. مهربون با سواد ..حتی گذاشت فیلمم بگیریم