من ادم بی اعتقادی نیستم ینی مذهبی هستم میشه گف . واسه بارداری رفتم پیش مرد چون معروفه از بقیه بهتره کارش. اونروز ی خانم اومده بود سونو پستان بده. اولش باخودم گفتم وا حالا نمیشه بره پیش زن بعد گفتم خب اونم مث من دیگه فک کردده اینجا بهتره البته میگفت فک کردم دستگاه رو خانم میزاره رو بدنم بعد ناراحت بود چراا شیو تروتمیز نیومده
سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم
با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست
اصلاوابداپیش مردنمیرم برای سنوگرافی ونمیفهمم چرابعضی هادرصورتیکه دکترزنان وزایمان وسنوگرافی خانم حاذق وخیلی خوب داریم میرن پیش مرد
البته جدامسئله شرعیش که نامحرمم نگاه میکنه
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
یبار رفتم پیش خانم اینقدر بداخلاق بود شوهرمم نذاشت بیاد تو.. از دفعه بعد ی دکتر آقا معرفی کردن رفتم پیش اون تا آخر ..اصلا نگاه هم نمیکرد دستشم نمیخورد خیلی دکتر خوبی بود.. مهربون با سواد ..حتی گذاشت فیلمم بگیریم