2777
2789

منم فقط نگاه کردم هیچی نگفتم دلم برای خودم سوخت که چقدر مظلومم به نظر شما کارما پس میدن؟ خدا دید چکار با من کردن و من هیچی نگفتم من که نفرینشون میکنم ولی میگیره این نفرینای من؟ 

نپرسید چی شده خواهشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معلومه که کارما پس نمیدن

منم مثل شمام عمری به رفتم تو لاک مظلومیت هر کی هر بلایی دلش خواسته سرم آورده جواب ندادم و منتظر بودم خدا بزنه به کمرشون

ولی واقعیت اینه خدا بیکار نیست بشینه ببینه کی چکار میکنه بزنه به کمر کسی

اختیار داده

زبون داده

دست و پا داده

مغز داده

برا همین چیزا که به وقتش ازشون استفاده کنی 

من استفاده نکردم اینکه بشینم ببینم طرف کارما پس میده کار اشتباهیه

بله قطعا اون اشخاص تاوان کاری کردن پس خواهند داد ولی لزوما نه برای آرامش دل من و شما

از این به بعد تا به دندون مسلح باش 

زدنت بزن

داد زدن فریاد بزن

فریاد زدن شما بزن و بشکن

با آدم ظالم ظالمانه برخوردن کردن رواست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم