2777
2789
عنوان

اگر یکی بهتون گفت چقد زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست
چرا تو جمع برا اینکه بقیه رو بخندونه .... مثلا میگه لبات مث شتره بعد ادا در میاره

وااا 

یبار بهش بگو بوزینه ببند دهنتو کمتر پهن بریز بیرون 

برای همیشه خفه خون میگیره 

همچین آدمها رو باید در جا خشک کرد تا دیگه جرات نکنه دهن کثیفش باز کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی‌نگفتی ؟

گفتم تو هم سیاه شدی 

دورچشماتم خیلی چروک شده😬😬😬

ببین من سفیدم و میدونم اون سر حسادت گفته 

چون فیلر زده بودم صورتم اتفاقا قشنگتر شده بود 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چندمدت پیش رفته بودم بیرون خانم همسایمون دیدمتا دیدم فت وای فلانی چقدر پژمرده و سیاه و پیر شدی🤣🤣من ...

من جای تو بودم،میگفتم شمارو باید به ضریح امام رضا بست تا بلکه عقلت شفا پیدا کنه🤦🏻‍♀️

برو سبزی تو پاک کن

چند سال پیش من درگیر درس و امتحان دانشگاه بودم و به شدت لاغر و زشت شده بودم 

همسایه مامانم من رو دید و گفت وااای چقدر لاغر شدی نشناخت‌م (نامحسوس میگفت زشت شدی) 

اونموقع اینطوری بود که این دختر با ی آدم نسبتا پولدار ازدواج کرده بود، فکر میکرد شاخ غول شکسته و من چون دارم درس میخونم و سرکار هم نیستم چقدر بدبختم و خلاصه توو چند دقیقه ای که هم رو دیدیم، خیای تیکه انداخت و فخر فروخت 

گذشت، اون دختر همچنان بزرگترین موفقیتش ازدواجش بود و من درس م تموم شد رفتم سر کار ازدواج کردم و... 

الان هر موقع توو کوچه میبینم، محل سگ بهش نمیدم 

چون حرف اونروز بدجور توو ذهنم هست، اصلا دلم نکسشت اما توو ذهنم خوب موند 

من جای تو بودم،میگفتم شمارو باید به ضریح امام رضا بست تا بلکه عقلت شفا پیدا کنه🤦🏻‍♀️برو سبزی تو پا ...

🤣🤣🤣

اتفاقا با چندتا از خانما همسایه میشینه تو فضای سبز کوچه فقط غیبت میکنن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
آفرین

وبعد هم بهش چندتا سرم پیشنهاد دادم گفتم بزن بلکه یکم چشات از زیر چروکا در بیاد😁😁😁

فرداش زنگ زد ک یبار دیگه اسم سرم ها رو. بگو🤣🤣🤣