2777
2789
عنوان

اگر یکی بهتون گفت چقد زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست
بگو مثل توی عملی که پلاستیک بازیافتی هستی،نیستم ولی انقدر با صراحت نمیگن به آدم ک زشتی و...:/

ادم‌خیلی پر اعتماد بنفس میگه بخدا 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوکیلی الان کمتر کسی پیدا میشه به طرف این حرفارو بزنه :/

چرا تو جمع برا اینکه بقیه رو بخندونه .... مثلا میگه لبات مث شتره بعد ادا در میاره 

بگویکی خوشگله یکی اعتماد،بنفس داره اولی منم دومی تویی

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

چرا تو جمع برا اینکه بقیه رو بخندونه .... مثلا میگه لبات مث شتره بعد ادا در میاره

بهش بگو خودشیرین پیک می 

بگو تو ل یسر مردا هستی ک میای همجنستو میکوبونی؟

بگو دلقک بدرد سیرک میخوری 

با خنده بگو پماد سوختگی بزنه

بهش بگو خودشیرین پیک می بگو تو ل یسر مردا هستی ک میای همجنستو میکوبونی؟بگو دلقک بدرد سیرک میخوری با ...

اره باید با خنده گفت اینارو 

چندمدت پیش رفته بودم بیرون خانم همسایمون دیدم

تا دیدم فت وای فلانی چقدر پژمرده و سیاه و پیر شدی

🤣🤣

من 🤪🤪🤪

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چندمدت پیش رفته بودم بیرون خانم همسایمون دیدمتا دیدم فت وای فلانی چقدر پژمرده و سیاه و پیر شدی🤣🤣من ...

هیچی‌نگفتی ؟