2777
2789

میگه بهت نمی اومد یک لباس اومدم یک ساعت نشد رفتم پس دادم وقتی دیدم شوهرم و مادرم میگن برو پس بده نمیاد بهت اینا ولی هنوزم ذهنم پیش لباس هسته شاید هم وسواس فکری دارم

نه دیگه 

من میپرسم هی بدون خودشم خیلییییی کم میرم خرید 

تنهایی سختمه تصمیم بگیرم 

بگه خوب نیست نمیخرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم خیلی وقتا بهش گفتم فلان چیز بهت نمیاد دیگه نپوشیده یا برده عوض کرده

خودمم اینجوری ام 

نظر همسرم خیلی برام مهمه بگه نپوش دیگه حتی نگاشم نمیکنم چون می‌دونم باید به چشم همسرم خوب به نظر بیام 

اگه دلت چسبیده باشه چی

دیگه وقتی یکی بگه نه از دلم کنده میشه😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من و شوهرم خیلی سلیقه هامون بهم نزدیکه

پیش نیومده تاحالا، ولی قطعا اگه بدون حضور خودش بخرم ببرم خونه، امکان نداره ایراد بگیره، چون خریدمش دیگه. ولی مامانم چرا، میگه. منم پس نمیدم فقط دلم چرک میشه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
نمیگه نخر ولی میگه بهت نمیاد باز میگ هر جور خودت میدونی ولی مامانم بدتر از اون رو اعصاب آدم میره ت. ...

بگو برا خرید بیاد همرات همونجا نظر بده 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

من و شوهرم خیلی سلیقه هامون بهم نزدیکهپیش نیومده تاحالا، ولی قطعا اگه بدون حضور خودش بخرم ببرم خونه، ...

منم مامانم خیلی واضع و محکم میگه شوهرم میگه هر جور خودت میدونی ولی میگ زیاد خوب نیست منم دلم چرکین میشه اصلا مامان من از هرچی ایراد میگیره بارونی خریدم می‌ه همون چیه خریدی حالا شوهرم میگ خوشگل اصلا آدم باید به حرف دل خودش کنه

دو روز دیگه قدرت تصمیم گیری انتخاب برای هیچ چیزی نداری دیگه

مامانم خیلی بدتر وقتی لباس رو دادم شوهرم گفت نمی اومو بهت ولی مامانم از همون اول غر میزد خوبه پولش رو شوهرم میخواد بده بخدا میگ برو مولای شوهرت رو همش لباس بخر