2777
2789
عنوان

به خاطر پول می‌خوام برم پزشکی 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 189 پست
من علاقه به هییت علمی دانشگاه دارم پزشکی رو برای اینکه حرفم بیفته سر زبون ها که واااااااای فلانی پزش ...

علاقه نداشته باشی پزشک خوبی نمیشی وقتی ام پزشک خوبی نباشید نمیتونید از این راه به درامد خوبی برسید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول تودرس خوندن نیست دیگه امروز آرایشکاه بودم تعریف میکرد آرایشگره پول توجیبی بچه اش ازکل حقوق من اس ...

من در حال دویدن به سمت آرایشگری 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

علاقه نداشته باشی پزشک خوبی نمیشی وقتی ام پزشک خوبی نباشید نمیتونید از این راه به درامد خوبی برسید

دندانپزشکی چطور با فیزیوتراپی و داروسازی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بشین تا برات پول بیارن اون دکتری که میبینی کلی پول درباره بعد از پانزده سال درس‌خواندن وسختی رسیده ب ...

دندانپزشکی چطور با فیزیوتراپی و داروسازی 

خیلی خوشحالم که تو این تاپیک می بینم کم کم داره واقعیت‌های پزشکی رو میشه ...

میبینم که خیلی ها فهمیدن اون بتی که از پزشکی ساخته شده اشتباهه

درسته درآمد نداره سالهای اول بعدشم پول حقوق و طرح عادی

بعدشم تخصص که قبول شی باید پول داشته باشی جای خوب مطب بزنی 

و اینکه تروخدا پزشک متعهد شید با علاقه برید

همین الانم خیلیا که فکر می کنند علاقه مندند می فهمند  اشتباه کردند و متاسفانه پزشک دلسوز و خوبی نمیشن...

شوهر هم فکر نکن تو پزشکی خبریه 

اتفاقا شرایطت سخته تر میشه خواستگار کمتر می شه

بله ارایشگری که میرم ماشین شاسی داره کلی طلا وهمه چی داره سالن داره سی سالشه میکرو وکراتینکاره

عزیزم من بودجه م به سالن زدن نمیرسه....میتونم درصدی یا اجاره ای کار کنم با سالن دار ها🥺🥲کاش بشه از اینهمه بدبختی و فقر در بیام

دندون خوبه ولی اگ سلامت جسمت برات مهمه برو دارو

اونم میگه اشباع شده و هزینه زیادی برای تاسیس میخواد