2777
2789

دیگه حالم از این زندگی مضخرف بهم میخوره .از سرکار اومدم خواستم اول دوش بگیرم . غلط کردم بهش گفتم من میرم حموم . گفت نه خودم میخوام برم بعد تو برو . منم گفتم تازه از سرکار رسیدم میخوام برم لباسامم عوض کنم  نمیتونم منتظر بمونم .تا تو در بیایی. بعد گقتم یه پیاز سرخ کن تا من در بیام . داد زد گفت حموم نزاشتی برم میگی پیاز سرخ کن . منم عصبی شدم لباسامو عوض کردم گفتم برو حمومتو کن . گفت دیگه نمیرم خودت برو ! وای خواستم خفه اش کنم ب خدا‌ . این چ موجود ایکیبیریه اوردم تو زندگیم اخه . بیکارم هست لامصب یک ساله تمرکیده تو خونه . اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزخرف درسته نه مضخرف 

نذاشتی درسته نه نزاشتی 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

بعد لباسامو در اوردم انداختم لباسشویی‌ رفتم سرویس بیام روشنش کنم .بیرون ک  اومدم دیدم لباسامو از لباسشویی در اورده انداخته رو زمین .لباسای خودشو داره میزاره بشوره . واقعا رو مخمه