2777
2789
عنوان

چرا یه عده این همه نسبت به خانه سالمندان گارد میگیرن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 87 پست
عزیزم این چ حرفیه زندگی یعنی چی اونا عزیزان دل هستن وظیفه فرزند چیهب خدا میگن برکت رفتع چراااااونا م ...

دقیقا خیلی خیلی مهمن تو زندگی گاهی شوهرم با بی حوصلگی جواب پدرشو میده من تو خونه به شوهرم تذکر میدم که دیگه باهاش اینطور حرف نزن 

بخدا که برکت زندگی هستن پدر و مادر 

💚🌱

کسی که عزت و احترام والدینش رو نگه نمی‌داره، به طور قطع می‌شه آدم بدی دونستش! تاکید می‌کنم بدون شک! 

رضای الهی و برکت زندگی با رضایت والدین گره خورده است. 

رِضا الوالِدین رضا الله 

پیامبر خدا صلى  عليه و آله : خشنودى خدا در خشنودى والدین است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم وظیفه؟عروس و داماد چه وظیفه ای در قبال مادرشوهر ومادرزن دارن؟تو خونه خودشون بمونن عزت و احترامش ...

وظیفشه.. چرا وظیفه ش نیست؟؟اون مردی که کنار شماس به اسم شوهر اون مادر پدر،، بزرگش کردن باهمون فشار و دغدغه چرا فکر میکنید چون شوهر شما شده دیگه سند ۶دانگ شماس و خانواده نداره... 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
معرفت داشتن، توضیح دادنی نیست! اگر یک ارزن معرفت تو وجودت باشه فکر اینکه زن و مردی که از گوشت و پوست ...

خب شما بفرمایید شاید اون عروس یا داماد نخواد نگه داره اونوقت چی؟

مجبوره بخاطر شوهرش تحمل کنه ، کسی که میخواد به هر قیمتی معرفت به خرج بده بهتره ازدواج نکنه چون کار هر کسی نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خانه ی سالمندان فقط برای شرایط خیلی خاص بنظرم اشکالی نداره مثلا طرف زمینگیره خونه کوچیکه هردو زنوشوهر شاغل هستن و نمیتونن خونه ی جدا  و پرستاربراش بگیرن  ای کاش لااقل اگه نمی‌خوان مادر یا پدرشون بذارن خانه ی سالمندان لااقل نوبتیش کنن درسته بنظر ظالمانه میاد ولی خوب واقعا برای ینفر سخته هزینه هاش هست مهمونی و رفتو آمد بچه های دیگه و فامیل هست و ممکنه اون طرف اخلاق و رفتار خاصی داشته باشه که از تحمل آدم خارج باشه اینو باید درنظر داشت اگه مادر و پدر همسر آدم بیاد اینجوری بمونه ما میتونیم راحت بپذیریم که اینو بهش تحمیل میکنیم یانه 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

وظیفشه.. چرا وظیفه ش نیست؟؟اون مردی که کنار شماس به اسم شوهر اون مادر پدر،، بزرگش کردن باهمون فشار و ...

مادرمنم نزدیک۵ساله فوت کرده عروسامون تواین۵سال یک پیاله آش درخونه بابام نیاوردن یک استکان براش جابجانکردن اخه عروس چه وظیفه ای داره_البته بحرف شماباشه اگه دامادم همنقدربراخانواده خانمش کارکنه درسته

دقیقا خیلی خیلی مهمن تو زندگی گاهی شوهرم با بی حوصلگی جواب پدرشو میده من تو خونه به شوهرم تذکر میدم ...

منم گاهی ناراحت میشم از حرف پدرم یا مادر بزرگم باز دو روژ بعد بیخیال میشم 

هیچی خانواده نمیشه 

من پسرم ۲ ماهش بود مادر شوهرم پا درد داشت شوهرم گفت مامان بیا خونه ما من سریع گفتم مامان بیا من هستم تا خوب بشی 

آدم موقع نیاز ب درد همدیکه نخوره ک فایده این دنیا چیه

خب شما بفرمایید شاید اون عروس یا داماد نخواد نگه داره اونوقت چی؟مجبوره بخاطر شوهرش تحمل کنه ، کسی که ...

به نظرتون بهتر نیست به جای شانه خالی کردن از دشواریِ اخلاقی زندگی کردن، کمی آدم باشیم و برای آدم بودن  هزینه بدیم؟!

هم زن پدر و مادر داره و هم مرد. 

هر دو باید مشوق هم در رسیدگی به والدین هم باشند.

من گارد ندارم اما موافق نیستم نمیدونم ما جنوب هستیم سمت ما خیلی به پدر و مادر احترام میزاریم من مادر ...

عزیز من منظورم اونایی که با رضایت خودشون نگه میدارن نیست منظورم اوناییه که با وجود مخالفت های عروس بازم به اجبار میارن نگه میدارن 

یا فرقی نداره مادرشوهره به اجبار میره میمونه خونه پسرش و میگه وظیفشه نگهم داره درحالی که عروس راضی نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب شما بفرمایید شاید اون عروس یا داماد نخواد نگه داره اونوقت چی؟مجبوره بخاطر شوهرش تحمل کنه ، کسی که ...

به نظرم شرایط متفاوته و قضاوت کردن کار درستی نیست.

خودم به شخصه فکر میکنم همه بچه ها وظیفه رسیدگی به پدر و مادرشون رو دارن و هر کدوم به سهم و اندازه خودشون ، باید این وظیفه رو انجام بدن. 

ولی اینکه مثلا همه کارها و زحمات رو بندازیم گردن یکی از عروس ها ، کار درستی نیست.

اگر شرایطش وجود داره ، بهتره مادر یا پدر تو خونه خودش زندگی کنه و بچه ها به نوبت بهشون سر بزنن و تو انجام کارها کمک کنن. 

یا مثلا اگر نیاز هستش پرستار بگیرن و در کنارش خود بچه ها هم سر بزنن. 

بخدا من داییم رفت خارج از کشور و خاله م سالهای سال مادربزرگم رو نگه داشت تا بجایی رسید که شوهر خاله م مریض شد و خاله م مادربززگم رو انداخت سالمندان میتونست همون پول رو بده پرستار بگیره نه که بندازه سالمندان،تازه خصوصی هم بود،، بهترین سالمندان هم که باشه اما سالمندان،سالمندانه خصوصی و دولتی نداره،دلشکستگی میاره..بخدا مادربزرگ منی که شاد بود شد یک ادم افسرده و ...😭 چیزی هم طول نکشید به رحمت خدا رفت بدون هیچ بیماری...

حیف که پیش من نیومد وگرنه رو چشمم میذاشتمش..چند روز موند و رفت دل تنگ میشد عادت کرده بود به خاله م،، بنده خدا نابینا هم بود😭😭😭😭😭😭😭😭

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
به نظرتون بهتر نیست به جای شانه خالی کردن از دشواریِ اخلاقی زندگی کردن، کمی آدم باشیم و برای آدم بود ...

خب هردو باید مشتاق باشن که متاسفانه بخاطر اختلاف های مختلف ۹۹ درصد عروس ها راضی نیستن و به اجبار تحمل میکنن