2777
2789
عنوان

چقدر افراد بی سواد تو جامعه ما زیادن

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 67 پست
سگ دارم هرکی بمن میگ‌نجسپی پی سگام تو دهن کل خاندانشسگام ب کسی آزاری ندارن

این ادب برازنده یه خانوم زیبایی مثل شما نیس 🌷

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه نجس نیست اما سگ نجسه یعنی هر چی واکسن بزنی حمام کنی باز هم نجسه اما گربه این‌حالت رو نداره ولی نگهداشتن حیوان کلا من نمی‌پسندم چون باعث حیوان آزاری هم هست 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
گربه نجس نیست ولی سگ و خوک نجس هستن و خیلیا سگ رو میارن تو خونشون و سر سفرشون که ذاتن نجسه

ذات؟ذات می‌دونی یعنی چی؟باور کن ذات سگ از آدما تمیز تره هرچند اگه قرار بود بفهمی می‌فهمیدی تا الان

دقیقا تا میفهمن یکی گربه داره قیافشونو کج میکنن

آره خیلی دیدم تو خود فامیلامونم از این افراد کم نداریم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

من نمیگم نجسه ولی بهداشتی نیستیعنی نظر منه و نمیذارم گربه بیاد تو خونم چون بدم میادفقط نظرم و گفتم

اره منم گفتم اینکه خیلیا بدشون میاد و دوست ندارن تو خونشون باشه خیلی موضوع طبیعیه و حق هر انسانیه 

هممون از بعضی چیزا بدمون میاد 

ولی اینکه نجسه اشتباهه

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

من کاری ب نجسی ندارم مشکلیم ندارم هرکی میخاد داشته باشه

فوبیا ی بیماری هست که خیلیا دارن نسبت ب پیشی ناز شما 

نپس حیونتون برای خونه باشع بیرون نبرید

دلیل علمی و معتبرم هست خودم در سر حد مرگ می‌ترسم خونه هرکسم باشه نمیرم 

حتی زحمت نمیدن چهارتا مطلب بخونن

کاش فقط همین بود، حتی حاضر نیستن وقتی ی چیزی بهشون میگی گوش کنن، به شدت و با سرعت زیادی داریم توو همه چی پسرفت میکنیم

تنها کاری که خوب بلدیم (بطور کلی به عنوان جهان سومی نه فرد من یا شما) اینه که بریم بالای منبر بقیه رو خاله زنکی نصیحت کنیم، کااااافیه سر صحبت رو با یکی باز کنی طرف خودش هییچییی نیست ولی خوب بلده نصیحتت کنه 

و این دقیقا مصداق بارز بی سوادی یک جامعه هست 

درسته ❤️😍میگم امضات و دیدم کیف کردم ، شش تا زبان مسلطی ؟! میشه بگی چه زبانهایی چون منم یاد گرفتن زب ...

مرسی عزیزم❤️

انگلیسی روسی ترکی چینی فرانسوی عربی

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

اصلا گربه یه ویروسی  داره تو بدنش که باعث نازایی میشه دکترا ها حرفه ای تو زمینه ای وی اف و ناباروری این میگن 

حتی میگن میوه هایی هم که میخرین رو با مواد ضد عفونی کننده میوه سبزی بشورین تا اگه  حاما اون میکروب یا ویروس گربه باشه از بین بره 

یادم رفته میکروب بود یا ویروس 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

مرسی عزیزم❤️انگلیسی روسی ترکی چینی فرانسوی عربی

فقط میتونم بگم دمت گرم دختر :)❤️

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...