2777
2789
عنوان

چقدر افراد بی سواد تو جامعه ما زیادن

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 67 پست
گربه رو اصلا نشنیدم بگن نجسه

چون نجس نیست واقعا

ولی خیلی افراد هستن که این تفکر رو دارن

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش فقط بیسواد باشن نه مثع بعضیا

بیشعور

احمق

بی شخصیت

بی فرهنگ و بی خانواده هم زیادن نه تنها تو جامعه بلکه همه جاااا هستن مخصوصا تو سایت

آواکادو سایت🥑                                                            

می‌دونی ما خانما گاهی از چیزی بدمون بیاد حس می‌کنیم نجس شدیم

من خودم از گربه ها خیلی بدم میاد 

اگه بهم بخوره فکر میکنم تمام تنم نجسه

نه واسه اینکه دین گفته، نه. حس من اینه

واسه همین خونه اونایی که گربه دارن نمی‌رم

حتی یه مدت از یه شخصی بدم میومد فکر میکردم اگه دستش بهم بخوره نجس میشم

این یه حسه ، که نشونه میزان تنفر هست

ربطی به دین نداره

یه عده حس بدشون رو با این لغت بیان میکنن، بهتره ما هم سریع ربط به دین و مذهب ندیم

من بشدت فوبیای حیوانات دارم 

همه حشرات و... 

از نظر بهداشت و سلامتی تون به نظر من جالب نیست پت نگهداری کنین 

یکم بیشتر مطالعه کنید بهتره 

پیشی خیلی هم نازه اما خب همزیستی حیوان و انسان به ضرر هر دو 

الان سگ طفلی عقیم سازی میکنن 

خب آزار به اون حیوان زبان بسته

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

میشه حدیث و نظر مراجع رو نشونمون بدی

سرچ کنین براتون میاد

تمامی مراجع تقلید بر این موضوع هم تاکید داشتن که گربه به هیچ عنوان نجس نیست فقط مدفوع و ادرارش نجس هست و موی گربه برای نماز نباید به لباس نمازگزار باشه

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

استارتر من ترکم 

جوابمی ترکی ور گوری😄😄😄

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

کاش فقط همین بود، حتی حاضر نیستن وقتی ی چیزی بهشون میگی گوش کنن، به شدت و با سرعت زیادی داریم توو هم ...

دقیقا دقیقااا

فقط میتونم بگم دمت گرم دختر :)❤️

قربونت برم🫠❤️

ذات؟ذات می‌دونی یعنی چی؟باور کن ذات سگ از آدما تمیز تره هرچند اگه قرار بود بفهمی می‌فهمیدی تا الان

متاسفم که اینجوری میخواهی  ادعای فهم داشته باشی  ؟؟؟اینجوری که بیسوادیت رو داد زدی...

سگ ذاتا نجسه یعنی با شست و شو و آبکشیدن و ....پاک نمیشه یعنی اگه غذای پاک بخوره یا لباس شیک هم تنش کنی یا حتی شناسنامه هم داشته باشه باز نجس هست و خدا این حیوون رو نجس خونده من نگفتم سگ رو نگه ندار گفتم نباید به خونه و وسابلی که پاکیشون مهمه نزدیک کنی از قدیم جایگاه سگ بیرون از خونه بوده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره