2777
2789
عنوان

چقدر افراد بی سواد تو جامعه ما زیادن

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 67 پست
بعضی روایات به روز رسانی میشن اینم به روز رسانی شده.. شده اینکه ایشون گفتن

منابع رو گفتم زحمت بکشید مطالعه کنید

واقعا میگم افراد بی سواد زیاده الکی نیست..

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

من الان خودم یکی از اینام که وقتی میشنوم یکی گربه داره چندشم میشه خونه اشون برم البته اگر بهشون شناخت نداشته باشم 

هردو مادربزرگ من خودشون گربه نگه میداشتن اهل نماز هم بودن و تمیزی و نجسی رو هم رعایت میکردن تصور من هم از گربه داشتن یه چیزیهایی که از مادربزرگم دیده بودم بود نه داخل خونه دستشویی میکردن نه آشغال می اوردن داخل خونه نه شکارشون رو مادرشون حتی توی باغچه هم خرابکاری نمیکرد برای بچه هاشون هم خاک میزاشتن ولی یبار خونه یکی رفتم یه گربه نر داشت که عقیم نشده بود داخل خونه دستشویی کرد و صاحب خونه به یه ورش گرفت از اون لحظه دیگه نمیتونم توی هر خونه ای که گربه هست برم هرچند با گربه خیابونی مشکلی ندارم ترسی هم از گربه ندارم حتی توی حیاط خودمون هم گربه میاد آب میزاریم براش بیاد بخوره بره ولی داخل خونه نمی زارم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منبع ؟درچه کتابی این حدیث خوندید؟

اینم منابع نجس نبودن گربه از مراجع

استفتائات

منهاج الصالحین

احکام طهارت

شرح العروه الوثقی

اینا تاکید بر پاکی بزاق دهان گربه دارن 

و کلی منابع علمی از دانشگاه‌های معتبر امریکا 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

مطمئنید به کسی ازار نمیرسونه؟؟همسایه مون سگ دارهپسر دوساله ام از صدای پارس سگ ش می‌ترسهمخصوصا بعضی ش ...

سگای من خارج شهرن

ولی بهشون دست میزنم بوسشون میکنم

دستامم نمیشورم

کسی نمیتونه بهم بگه سگات نجسن یا خودت نجسی

فراموشی کیمیاست

من الان خودم یکی از اینام که وقتی میشنوم یکی گربه داره چندشم میشه خونه اشون برم البته اگر بهشون شناخ ...

عجیبه

گربه تا خاک نباشه دستشویی نمیکنه

من حتی منبع رو هم گفتم

و کلییی منبع دیگه هم هست

ولی چون مطمئنم ادمایی که زحمت یه سرچ هم به خودشون نمیدن قطعا تایم برای مطالعه دوتا کتاب هم نمیزارن 😂

پس همون چندتا کافیه

هرچند میدونم همونا هم مطالعه نمیکنند و در جهالت باقی میمونن