2777
2789

یه کلمه نجس افتاده دهنشون 

به هر خلق خدایی میگن نجس، میبینن گربه داریم میگن نجسه

درصورتی که گربه از نظر دین اسلام هم نجس نیست حتی😂

خود پیامبر از ظرفی که گربه داخلش آب خورده بود وضو میگرفت

چهارتا رفرنس علمی نخوندن اوکی، مسلمان که هستید؟ حداقل درمورد دینتون میخوندید

اینکه بعضیا بدشون میاد طبیعیه کاملا 

منم از خیلی چیزا بدم میاد

ولی برچسب نجسی به هر چیزی نزنید 

اینم بگم الان اگه کسی میخواد حمله کنه من جواب نمیدم چون نه گربمو بیرون از خونه تو پارک و مکان عمومی ول میکنم که باعث ازار بقیه بشه نه هیچ اشتباهی انجام نمیدم و قطعا خیلیا هستن که میترسن یا حس بدی میگیرن و این طبیعیه کاملا🤍

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه نجس نیست ولی سگ و خوک نجس هستن و خیلیا سگ رو میارن تو خونشون و سر سفرشون که ذاتن نجسه 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خودت جواب خودتو دادی ماها خیلیا چیزایی رو دوس داریم ک دیگری نداره و ب هرچیزی ک نمیپسندن ی نسبت و برچسب میزنن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

راجب این موضوعات خیلی گارد میگیرن

دقیقا 

تا میفهمن یکی گربه داره قیافشونو کج میکنن

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

درسته ❤️😍

میگم امضات و دیدم کیف کردم ، شش تا زبان مسلطی ؟! میشه بگی چه زبانهایی چون منم یاد گرفتن زبونای مختلف و دوست دارم 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

حالا کاری به حیوون خونگی ندارم ولی اینو از کجا آوردی که پیامبر از طرفی که گربه توش آب خورده وضو گرفت ...

عزیزم حدیث درموردش هست 

اکثر مراجع تقلید هم گفتن این موضوع رو 

به نظر من هر کاری با منافع دیگران در تضاد نباشه و حق کسی رو ضایع نکنه به کسی ربطی نداره تو هم هیچ توضیحی به دیگران بدهکار نیستی 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
با اینکه اکثرا بی سواد هستن و تلاش برای یادگرفتن چیزی نمیکنن، عمیییقا موافقم

حتی زحمت نمیدن چهارتا مطلب بخونن