2777
2789
عنوان

میرم خونه مادرشوهرم چای نمیاره

536 بازدید | 40 پست

عقدم بعد دوسه هفته میرم خونش برام چایچی نمیاره

مثلا یبار رفتم ظرف بزرگ شیرینی جلوش بود و چای خورده بود بعد نیم ساعت ظرف شیرینی تعارف من زد بدون اینکه ظرف برام بیاره یعنی باخودش گفت از رو همین ظرف بزرگه بخور

بعد چای نمیاره بعد یساعت مثلا میپرسه چای بیارم؟

خیلی برام عجیبه اخه مهمون براشون میاد سریع چای میارن

مامان من جلوشوهرم اول چای و شیرینی میاره هیچیم نداشته باشیم همون چای رو میاره

نمیدونم چرا اینجورن

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

از همه نظر باهام خوبن گاهی کنایه میزنه منم روشوخی جوابش میدم ولی باهم خوب بودیم تاحالا ولی مثل مهمون باهام رفتار نمیکنن

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی احترامت میکنهنرو دیگه

عقدم نمیشه نرم شوهرم بعت بیست روز میاد نمیشه نرم دیدنش

خونه ماهم خاهر مجرد دارم هم شوهرم هم خاهرام سختشونه نهایت یشب بمونه باز بریم خونه باباش و رفت امدکنیم

خودشون زنگ میزنن هی ک بیا بیا

لابد میگه خونه خودشه واسه همین

اره خیلی بهم میگه حتی وقتایی خونه نباشن من مثلا توشهر کارداشته باشم یاد میکنه زنگ میزنه میگه توشهری میگم اره میکه بیا خونه یا میگه ما خونه نیستیم ولی کلید فلان جاس برو بردار تا ما میاییم