2777
2789
عنوان

نتایج ایران خودرو ❌❌❌🚫🚫🚫

176 بازدید | 15 پست

اونایی که واسه سود و پول مفت ثبت نام کردن که ماشین و یه هفته بعد بالاتر بفروشن درحالیکه تو پارکینگ دو تا ماشین پارکه واسشون امیدوارم به اسمتون اصلا در نیاد. 🙃

در عوض اونایی که واقعا ماشین لازم دارن یا میخوان ماشینشونو ارتقا بدن واقعا دوست دارم به اسمتون در بیاد

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس همون پس درنیومد برام تفففف

من اینجا داشتم دعا میکردم به اسمت در نیاد 🤲🏼🤲🏼😂😂

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

من اینجا داشتم دعا میکردم به اسمت در نیاد 🤲🏼🤲🏼😂😂

خدا بگم چکارت کنه برا منم درنیومد

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
یزید زمانه ات را بشناس🤣🤧

بزار به ماشین ندارا برسه 😦

من میخواستم ثبت نام کنم ۲۰۷ تایمش تموم شد🥺🥺💔💔

من 207 ثبت نام کردم ولی فک کنم زرشک برده باشم 😂

من 207 ثبت نام کردم ولی فک کنم زرشک برده باشم 😂

انشالله ک اسمت دربیاد😍

💔من ک هر چ کردم نشد پیامک ثبت نام نیومد دیه روز آخر مهلتش بود

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

انشالله ک اسمت دربیاد😍💔من ک هر چ کردم نشد پیامک ثبت نام نیومد دیه روز آخر مهلتش بود

مرسی 🙂‍↕️🙂‍↕️ در بیاد باهاش یه شمال میرم 😁😂