2777
2789
خب پس. خيالت راحت. خييييلي راحت ميگيرن. نگران نباش. درسا و امتحاناشم اسونه. خيلي اسون. يه ترم بري قل ...

مرسی خیالم راحت شد ...من کاردانی رو دارم و میخام واحدامو هم تطبیق بدم ..یعنی کلا ۴ ترم باید بخونم براب کارشناسی ...از درس و دانشگاه فاصله گرفتم یکم میترسم ک نکنه از پسش بر نیام ...برام دعا کن لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خيالت راحت. واسه امتحانا كافيه نمونه سوال بخوني. همش از نمونه سوال مياد. راحت قبول ميشي

نمونه سوال باید از کجا بگیرم ...اصن هیچی نمیدونم 😑کاش یه همکلاسی پیدا کنم ک اون بهم بگه چکار کنم

فعععکک نکنم ازموناش سراسریه و سختره میگن ـخودخوانم هست باید خودت سوال دربیاری جزوه بنویسی و....

اصلا کتاباشونم اسونتره استادای دانشگاه دولتی خیلییی سخت میگیرن. 

من داداشم رفته بود برای کارشناسیش کتاب بخره فروشنده میگفت ارشد میخونی؟ داداشم گفت نه کارشناسی فروشنده میگفت دانشجوهای پیامنور این کتابارو برای ارشدشون میان میخرن

بچه ها رشته زبان و ادبیات فارسی اونم دانشگاه پیام نور سخته یا خوبه ، و کتابهای این رشته همش شعر هست ؟

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

نمونه سوال از کجا بیاریم

تو تلگرام. كانال نمونه سوال پيام نور. رشته علوم تربيتي. 

همچين عنوانايي بزني مياره. يا كانالاي ايتا. خييلي زياده. راحت پيدا ميشه. تو نت هم بزني مياره. 

مثلا نمونه سوالاي مستر علي خودش اماده جوابارو هم علامت زده. تو ايتا فراوونه. فقط بايد بگردي. دقيق يادم نيست چي سرچ كني. ولي تركيب نمونه سوال و اسم رشتت رو بزني مياره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

سایت سنجش میرم ولی هیچی نمیاره

من با سوابق انتخاب کردم دیشب در اوردم. 

دوستمم همینطور اونم با سوابق بود دیشب در اورد. 

مستقیم برو داخل سایت کدملی و رمز عبورتو بزن بعد نقطه قبولی و نمایش عنوان دانشگاه و رشته رو برات میاره بده یکی برات در بیاره یا برو کافی نت

نمونه سوال باید از کجا بگیرم ...اصن هیچی نمیدونم 😑کاش یه همکلاسی پیدا کنم ک اون بهم بگه چکار کنم

الان به يكي از كاربرا گفتم چه جوري بايد پيدا كنه. 

حداقل جلسه اول اينا برو،شماره بچه ها رو بردار. كه در جريان بذارنت. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

میرم رمز عبور ندارم از دولت من هم ک میرم رو ماه و سال نمیتونم وارد کنم تکون نمیخوره🥲

نه دولت نزن 

فراموشی رمز عبور میزنی بعد این صفحه برات میاد

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱