anisa__bano مدیر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2715 عنوان کیا پیام نور میخونن | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 48 پست من یه بچه کوچیک دارم و توی شهر غریب زندگی میکنم ...مجبورم کلاسارو نرم...بنظرتون میتونم درسارو پاس کنم؟ باید خیلی درس خوند؟ 1404/07/20 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 10861 کجا چرا من نمیتونم برم با سوابق تحصیلی هم اومده ؟؟من سوابق تحصیلیم برو ساین مای سنجش ارگ دیگه اره با سوابق و پیامنور و و باز آزمون همه یجا میاد فقط ازاد جداست
پالت400 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 6888 رشته ات چیه «لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
نازی1۲۵۱ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2244 کجااااییی توووو من هرچی میرم تو سایت خبری نیست صبی هم رفتم کافی نت گفت هنوز سوابق تحصیلی نیومدع🥲
karbarkohne عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 2467 به نسبت دانشگاه های دولتی آسون تر میگیرن فعععکک نکنم ازموناش سراسریه و سختره میگن ـخودخوانم هست باید خودت سوال دربیاری جزوه بنویسی و.... از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻
گلی1404 عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 433 کجا چرا من نمیتونم برم با سوابق تحصیلی هم اومده ؟؟من سوابق تحصیلیم آره ظهر ساعت 4 اعلام شدن سایت my.sanjesh.org قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱
نازی1۲۵۱ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2244 برو ساین مای سنجش ارگ دیگه اره با سوابق و پیامنور و و باز آزمون همه یجا میاد فقط ازاد جداست سایت سنجش میرم ولی هیچی نمیاره
anisa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2715 اره. ميشه. اصولا پيام نور واسه افراد شاغل يا مثل افرادي مثل تو هستش. فقط نمره ميانترم رو از دست ميدي ... دانشگاه جفت خونمونه ....ولی خب کسی نیست بچمو نگه داره ...۲ سالشه نمیشه مهد هم بزارمش ...صحبت کردم گفتن مشکلی نیست کلاسارو نیای ..فقط میترسم سخت باشه امتحانات چون من میخام توی خونه بخونم
karbarkohne عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 2467 من هرچی میرم تو سایت خبری نیست صبی هم رفتم کافی نت گفت هنوز سوابق تحصیلی نیومدع🥲 وا اومده سایت سنجش برو یبرو زیر تو اطلاعیه ها نوشته نتایج ازمون سراسری و اینا مشخصات وارد میکنی و... از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻
گلی1404 عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 433 کجااا من نمیتونم وارد سایت بشمم🥲 اطلاعیه یکیش اون یکی هم میگه رمز عبور رمز عبور ندارم خودت رمز عبو بساز پایین سایت فراموشی رمز عبور هست بزن و رمز رو برای خودت بساز قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 8647 دانشگاه جفت خونمونه ....ولی خب کسی نیست بچمو نگه داره ...۲ سالشه نمیشه مهد هم بزارمش ...صحبت کردم گف ... خب پس. خيالت راحت. خييييلي راحت ميگيرن. نگران نباش. درسا و امتحاناشم اسونه. خيلي اسون. يه ترم بري قلق دانشگاه و اينا دستت مياد. نگران نباش عزيزم. سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 8647 علوم تربیتی پس خيالت راحت. واسه امتحانا كافيه نمونه سوال بخوني. همش از نمونه سوال مياد. راحت قبول ميشي سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
karbarkohne عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 2467 من هرچی میرم تو سایت خبری نیست صبی هم رفتم کافی نت گفت هنوز سوابق تحصیلی نیومدع🥲 گزینه اولی سامانه..... از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 10861 من روزی نهایتا یکی دو ساعت بتونم وقت بزارم درس بخونم...میشه بنظرت؟😥 من ک کلاس نمیرم...گروهی چیزی دا ... اگه بازدهی خوبی داشته باشی اره من خیلیارو میبینم سن و سالی ازشون گذاشته 50 سالشونه میان پیامنور میخونن قبول میشن. فقط واسه بعضی آزمونا باید حضوری بری. جلوی خونمونه دانشگاه پیامنور از پنجره میبینم کلا بچها انگار بیخیالن خیلیا همونجا میخونن تو ماشین
پالت400 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 6888 علوم تربیتی حضور در کلاس مهم نیست اما تو کانال و گروه دانشگاه باش اگه امتحانی بود بتونی نمره بگیری «لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»