2777
2789
عنوان

کیا بعد طلاق با بچه تنها زندگی میکنن لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 74 پست
تو روستا طلاق نمیگیره کسی معمولا دخترا مجبورا ب تحمل

خبر ندارید  صحبت نکنید 

الآن داری از قانون در پیت  هزار و اندی سال پبش دفاع می کنی؟؟

سالها توی روستاهای  محروم کار کردم

شاهد عقد دختر ده ساله بودم

بیوه شدنش را دیدم

مهریه را باباهه  گرفته را دیدم

چون زمین بوده 

قاضی گفت دخترتون زیر  هجده است نمیشه به نامش بشه

خبر ندارید صحبت نکنید الآن داری از قانون در پیت هزار و اندی سال پبش دفاع می کنی؟؟سالها توی روستاها ...

چی میگی؟ چیو ب چی ربط میدی اروم باش

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو سبک زندگیت تجدید نظر کنصیغه سقط جنینبی سرپرست کردن بچتیکم عاقلانه تر تصمیم بگیر

حق باشماست اما سقط نمیکردم اونم مث این بچم اواره نیشد خب صیغه نکنم برم عقد کنم؟ کی منو میگیر اخه دختر مجرد نمیگیرن چه برسه من مطلقه با یه بچه کی اخ منو میگیر

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

عزیزم  البته  بگم  قبلش   به من مربوط نی     شما  با یه مرد که دوتا بچه داره    دخترش 15 سالشه  تو رابطه ای     شما  24 سالته   سنی نداری        این رابطه اشتباهه   بعد  تو  بچه ها اونو قبول داری    لون  بجه   4 ساله شما رو  قبول نمیکنه          به نظر من بچت  واجب تره تا این اقا  با این شرایط         راهت  و تصمیمت  اشتباهه    گلم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
حق باشماست اما سقط نمیکردم اونم مث این بچم اواره نیشد خب صیغه نکنم برم عقد کنم؟ کی منو میگیر اخه دخت ...

سر کاری عزیزم        سنتم کمه          صبر کن     

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
چی میگی؟ چیو ب چی ربط میدی اروم باش

تو میلیاردر و بی نیاز

ولی بدون تو خیلی از روستاهای ایران به دخترها ریالی هم ارث نمیدن

ازدواج ها توی کودکی و اجباری

مردها هم حق طلاق دارند

و حق چند همسری

چهار عقدی و چهل صیغه حلال و قانونی

این قوانین باعث میشه کلی زن آسیب دیده و بی پشتوانه وارد جامعه بشن

اکثرا قانون حضانت فرزند بچه ها را  هم ازشون می گیره

آمار خودکشی بین شون زیاده

یا خودکشی می کنن

یا رو میارن به صیغه های ساعتی که فقط اسمش زندگی است

با بچت بهترین  روزها   و ساعتها    در کنار هم زندگی  کنید       نزار کمبود مهر مادری    حس کنه      به خاطر  این  اقا  

با بچت بهترین روزها و ساعتها در کنار هم زندگی کنید نزار کمبود مهر مادری حس کنه ...

فقط دادگاهی که حضانت  بچه را داده به شوهر این خانم🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

تو میلیاردر و بی نیازولی بدون تو خیلی از روستاهای ایران به دخترها ریالی هم ارث نمیدنازدواج ها توی کو ...

من الان قانون گذارم؟ برو ب دولت بگو

ولی زن باید بتونه کار کنه چ روستا چ شهر

روستایی هاام پنیر و شیر میفروشن درامد دارن اگ کارمند نیستن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

خدا مردای بد و لعنت کنه خودمم گیر ی شوهر پست افتادم ک الکی الکی میخاد طلاقم بده مهریه هم ک سالی یکی ...

مگه مهریه ی شما  عندالمطالبه نیست؟؟

بعد اگه مهریه را نداره بده چرا می خواد طلاق بده؟؟؟

چه زشت که مرد ایرانی هر وقت  هوس کنه میتونه  زنش را طلاق بده

واقعا شرم آوره

ولی زن این حق را نداره

چه قوانینی  چه زشت  چه شرم آور و ننگین

مگه مهریه ی شما عندالمطالبه نیست؟؟بعد اگه مهریه را نداره بده چرا می خواد طلاق بده؟؟؟چه زشت که مرد ا ...

دقیقا 😭😭برای همین آمار طلاق رفته بالا 

مهریه رو داره بده ب من نمیده

من الان قانون گذارم؟ برو ب دولت بگوولی زن باید بتونه کار کنه چ روستا چ شهرروستایی هاام پنیر و شیر می ...

بعد همون شیر و پنیر را از کجا میارن؟؟؟

نکنه‌ فکر کردی  تو روستا همه دامدارن؟؟؟

تو خونه نشستی و بدون اینکه تجربه داشته باشی حرف میزنی

بعد زنی که بی اذن شوهر اجازه نداشته از خونه خارج  بشه

یکهو مثل رابین هود شیر و ماست  نبوده را کجا  ببره  بفروشه؟؟؟

فقط هزینه ی مسکن سر به فلک می کشه

به دولت هم گفتم  و میگم

اینجا  هم میگم

تا قوانین ضد  بشری عوض  بشن

ولی تا زنهای هالو و احمقی مثل تو هستن که با ژست  افتخار به این قوانین نگاه می کنی کار امثال من خیلی  سخت  تره

بعد همون شیر و پنیر را از کجا میارن؟؟؟نکنه‌ فکر کردی تو روستا همه دامدارن؟؟؟تو خونه نشستی و بدون ای ...

لیاقت زنی مثل تو لاید همینه مرد ببینه زن لایقه براش همه کار میکنه

همه میگن کار کن،بنارو بزارین که این س شهر کوچیکه کار کجاست!!!!ما فقط حرفشو میزنیم برو کارکن کدوم کار

الآن  مردها کار ندارند

حقوق قانون  کار نمی دونم دقیق حدود پونزده تومن است

ولی کرایه خونه بیست تومن

مواد غذایی گرون

بعد زنی که تحصیلات و تخصص نداره سر چه شغلی بره

که از عهده ی تامین مسکن  بر بیاد؟؟؟

اکثرا هم به زن مطلقه خونه اجاره نمیدن