2777
2789
عنوان

کیا بعد طلاق با بچه تنها زندگی میکنن لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 74 پست
بره دو شيفت بجه ٤ ساله رو كي نكه داره؟؟

مهد

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عجبچ خیانتیمن خودم مهریه ام دوتا سکه ستولی من خودم انقدی دارم ک از پس خودم برمیام چ مالی وچ چیزای دی ...

توی روستاهای دور افتاده هر روز کلی دختر فقیر به اجبار خانواده ها ازدواج  می کنن

شوهر اگه اینها را طلاق بده 

نه حمایت پدر را دارند

نه هیچ پشتوانه ی دیگه ای

تنها راه برای بقای اینها 

قانون حلال  کشور  ما  صیغه  است(فکر کنم فقط ایران و افغانستان هست)

جاهای دیگه ی دنیا حقوق برابر است

ازدواج زیر هجده سال ممنوع است و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم هایی که میگید ما کالا نیستیم که مهریه بگیریمبعد چجوری است که از صیغه شرم تون نمیاد؟؟؟می دونید ...

من مخالف مهریم و یادم نمیاد موافق صیغه بوده باشم؟!

چجوری به این نتیجه رسیدید که هر کی مخالف مهریست پس موافق صیغست؟!!

این تحلیل‌های اینستایی که نتیجه میگیره قانون مهریه درست شه پس زنها صیغه ای و فقیر میشن  رو جدی نگیرید !

الان که این قانون وجود نداشته بازم این خانوم مهریه نگرفته می بینی که ربطی نداره!!!

اسی تو سبک زندگیت تجدید نظر کن

صیغه سقط جنین

بی سرپرست کردن بچت

یکم عاقلانه تر تصمیم بگیر

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

خدایی ربطی نداره چیزهای بی ربط رو به هم ربط ندید از نظر من قانون جدید مهریه به نفع زنم هست...(با یه ...

مگه من گفتم  قانون قبلی خوب  بوده

اصلا چرا حق طلاق و حضانت با مرد باشه؟؟

از اول باید حقوق برابر  بود بدون مهریه

نمیشه مهریه حذف بشه

ولی حقوق مردها پابرجا  باشه

الآن شما افتخار می کنی که این خانم نتونسته مهریه بگیره؟؟

از این آقا هم زودتر جداشو و برو با کسی که قدرتو میدونه 

گند ماجرا و آقا دراومده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
خودش دوتا بچه داره میگ پس باید بچه های منم نگهداری در حالی ک بچه هاش نوجوان پررو و گستاخ هستن اصلا م ...

این درخواستش مورد قبوله 

ولی خب اگه نمیشازین یعنی تفاهم ندارین دگ

تو برو سرکار بچت بزار مهد حقوقت نمیرسه؟ 

از اینکه گفته خونه ای من کرایش میدم یخچالش‌پر میکنم بدم اومد نچایی بابا بخوای تشکیل خانواده بدی وظیفته این کارا

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

اسی تو سبک زندگیت تجدید نظر کنصیغه سقط جنینبی سرپرست کردن بچتیکم عاقلانه تر تصمیم بگیر

وای دقیقا

چقد بی خیاله اسی و البته بی مسئولیت

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
مگه من گفتم قانون قبلی خوب بودهاصلا چرا حق طلاق و حضانت با مرد باشه؟؟از اول باید حقوق برابر بود ب ...

افتخارو تو کجای حرفهای من دیدی و شنیدی؟؟؟!!

شما یه چیز کلی از یه قانون می شنوی نه متن دقیقشو اولا 

دوما منم موافق حق طلاق و حضانت و باقی حقوقشم که ای کاش درستش کنند حالا که نمی کنند فعلا زن هر طور شده باید  موقع ازدواج بگیره ...

ولی مهریه به شیوه ی فعلی ایران باید برداشته شه چیزی جز ضرر برای دختر و پسر نداره!!

این موضوع جدا از موضوعات دیگست 

توی روستایی که پدر دختر سیزده ساله را وادار به ازدواج کرده چی؟؟؟؟؟

تو روستا طلاق نمیگیره کسی معمولا دخترا مجبورا ب تحمل

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یه خانوم انقدر ضعیف نبس ک محتاج مردا باشه ک یا زن مرد بشه بهش پول بدهیا صیغش باشهیا طلاق بگیره باز ب ...

پس خبر ندارید که توی کشور ما کودک همسری جرم نیست

دادگاه با حکم رشد به کودک دوازده ساله اجازه ی عقد دائم میده

یک سری شهرهای ایران مردها چهار تا کودک همسر عقدی دارن

اسم شهر را نمیارم  داستان  نشه

عقد هم به اجبار پدر بوده

مهریه که معمولا زمینی چیزی هست

به خاطر زیر هجده سال بودن عروس

به پدرش منتقل میشه

اگه مرد طبق قانون که حق طلاق  داره

هر وقت  اراده کنه میتونه کودک  زیر هجده سال را بی مهریه طلاق بده

از این آقا هم زودتر جداشو و برو با کسی که قدرتو میدونه گند ماجرا و آقا دراومده

ببخشید ینی چی گند ماجرا اقا در اومد متوجه نشدم