2777
2789

بچه ها حدود 6 ماه پیش یه خواستگار اومد برام بعد من و اون آقا همکار بودیم تو شرکت بیمه و ایشون کارفرمای ما بود(خودش شماره موبایلم از تو پرونده ها در اورده بود داده بود مامانش زنگ زد بهم و قرارخواستگاری گذاشت) خلاصه رفتیم یه جلسه دیدیم همدیگرو ولی بعدش مامانش زنگ زد و گفت بنظرم بهم نمیخورن حالا من باز زنگ میزنم و دیگه نزد و انگار نپسندیده بود منو بعد فرداش دیگه اون آقا از شرکت ما رفت و کلا یکی دیگه اومد بعد دو هفته از جلسه خواستگاری بی دلیل اومده بود شرکت و منو نگاه میکرد ولی من بهش یه چشم غره رفتم و دیگه ندیدمش حالا امروز مامانش جایی دیدم خیلی خیلی ناراحت و تو هم بود البته اون منو ندید بنظرتون پشیمونن که با من اینکارو کردن؟ منم اون موقع دلم خیلی شکست که نپسندیدم و شکستم واقعا

کاربری دست دو نفره لطفا زود قضاوت نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نارحت بشی ببین اگ‌طرف واقعا دوست داشته باشه ک فکر کنم داره احساس میکنم و گرنه مادره توخود نبوداگ ...

متوجه نشدم چی نوشتی عزیزم😭😂

عزیزممممممنکنه فکر کردی از شیش ماه پیش تا الان مامانش عذای خاستگاری شمارو گرفته؟؟؟؟بنده خدا حتما یه ...

نمیدونم والا آخه حالت افسردگی داست و خیلی خیلی ناراحت 

میگم احساس میکنم طرف دوست داره و اگه واقعا دوست داشته باشه میره مامانش رو راضی میکنه اگه هم نشد فدای ...

دقیقا اگه دوستم داست تلاششو میکرد 

من اومدن خاستگاریم اول راضی نبودم چون لاغر بود جواب کردم

بعد شش ماه دوسداشتن برگردن منم گفتم عیبنداره چاقش میکنم برگشت ولی اینبار بدگویمون کردن همسایه ها الکی

اونام کلا رفتن 

حس میکنم کارما بود