بچه ها حدود 6 ماه پیش یه خواستگار اومد برام بعد من و اون آقا همکار بودیم تو شرکت بیمه و ایشون کارفرمای ما بود(خودش شماره موبایلم از تو پرونده ها در اورده بود داده بود مامانش زنگ زد بهم و قرارخواستگاری گذاشت) خلاصه رفتیم یه جلسه دیدیم همدیگرو ولی بعدش مامانش زنگ زد و گفت بنظرم بهم نمیخورن حالا من باز زنگ میزنم و دیگه نزد و انگار نپسندیده بود منو بعد فرداش دیگه اون آقا از شرکت ما رفت و کلا یکی دیگه اومد بعد دو هفته از جلسه خواستگاری بی دلیل اومده بود شرکت و منو نگاه میکرد ولی من بهش یه چشم غره رفتم و دیگه ندیدمش حالا امروز مامانش جایی دیدم خیلی خیلی ناراحت و تو هم بود البته اون منو ندید بنظرتون پشیمونن که با من اینکارو کردن؟ منم اون موقع دلم خیلی شکست که نپسندیدم و شکستم واقعا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!