2777
2789
عنوان

دنده یک (رانندگی)

69 بازدید | 11 پست

همیشه‌وقتی دنده یکیم باید نیم کلاج باشیم؟مثلا وقتی گاز دادیم نمیتونیم پامونو‌کامل از رو کلاج برداریم؟

بعد یه سوال دیگه موقع عبور از دست انداز توی خیابون مثلا اگر دنده ۳ باشیم باید بیاریم رو یک یا یه ترمز کوچولو بگیریم و از رو دست انداز عبور کنیم اوکیه؟

در مورد سوال اول شما کلاج و تا ته میگیری میاری دنده یک بعد نیم کلاج میکنی ماشین حرکت میکنه بعد چند متر پارو از رو کلاج برمیداری و فقط پا رو گازه 

اگ دنده ۳ باشی و دست انداز باشه پارو از رو گاز بردار تا سرعت کم شه یکی دوتا نیش ترمز بزن که سرعت بیاد پایین نیاز به دنده یک نی

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

در مورد سوال اول شما کلاج و تا ته میگیری میاری دنده یک بعد نیم کلاج میکنی ماشین حرکت میکنه بعد چند م ...

در مورد جواب دوم وقتی به مانع میرسی ناخوداگاه سرعتت کم میشه اون وقت دنده روی سه باشه حرکت کنی که خاموش میکنی ....مخصوصا برای مبتدی ها وقتی داری سرعت رو میاری تو محدوده خیلی پایین باید دنده رو هم یک کنی که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد سوال اول شما کلاج و تا ته میگیری میاری دنده یک بعد نیم کلاج میکنی ماشین حرکت میکنه بعد چند م ...

مرسیی متوجه شدم از مربیم که‌میپرسم همش گمراه کننده جواب میداد اصلا این تیکه رو نمیفهمیدم

مرسیی متوجه شدم از مربیم که‌میپرسم همش گمراه کننده جواب میداد اصلا این تیکه رو نمیفهمیدم

ببین اینا چیزایی نیست که خیلی با تئوری بتونی درکشون کنی. وقتی دیگه رانندگی میکنی عملا مغز و بدنت در یک راستا ناخوداگاه همه اینکارها رو انجام میدن..ناخوداگاه میبینی یه مسیر 50 کیلومتری رو داری میری بدون اینکه فکر کنی باید چیکار کنی هم دنده رو میبری بالا هم پایین هم کلاج رو میگیری هم ترمز رو ..همه با تمرین و تکرار هست که نگران نباش درست میشه 

در مورد جواب دوم وقتی به مانع میرسی ناخوداگاه سرعتت کم میشه اون وقت دنده روی سه باشه حرکت کنی که خام ...

یعنی‌مثلا با دنده دو اینا اوکیه؟دو به بالا بود باید بیارم رو ۱؟

یعنی‌مثلا با دنده دو اینا اوکیه؟دو به بالا بود باید بیارم رو ۱؟

اره عزیزم هر جا خیلی سرعت اومد پایین باید دنده رو بیاری روی یک وگرنه ماشین خاموش میشه..شما نمیتونی وقتی تو محدوده سرعت بالایی با دنده یک حرکت کنی که..یا نمیتونی وقتی ماشین رو سرعتشو خیلی اوردی پایین با همون دنده سه یا چهاری که میرفتی بری ماشین خاموش میشه که و پرت و پرت میکنه یه جوری میشه خودت میفهمی باید دنده عوض بشه

وقتی رسیدی به مانع اگر دنده ات مثلا 2 بود اروم برو نزدیک مانع و کلاج بگیر و پاتو از گاز بردار دنده رو باید رو همون یک بذاری چون شما به اندازه ایست کامل تقریبا سرعتتو داری میاری پایین با سرعت پایین وقتی دنده روی 3 باشه  اگر دنده رو تغییر ندی که خاموش میشه ماشین 

باز وقتی به مانع رسیدی شروع حرکتت با دنده یک هست نه با دنده 3 ...دنده باید از سه بیاد روی یک وگرنه ماشین خاموش میشه با دنده بالا راه بیفتی خصوصا شما که مبتدی هستی...یه راهش اینه کیلومتر ماشینتو هم ببینی اون مشخص میکنه دنده باید چند باشه....اینها با تکرار چنان ملکه ذهنت میشه به مرور 

اصلا دنبال تئوری نباش و کار کن فقط

ادم وقتی اوایل رانندگی میخواد بکنه مثلا من مبتدی بودم میگفتم این اقایون چطور میفهمند دنده رو کی باید عوض کنند یا روی چند باشه....بعدها متوجه شدم خودمم عملا بدون اینکه دقت کنم دارم دنده رو عوض میکنم...بخاطر همین میگم اینا تئوریک نیستن خیلی....حفظی نیستند ...اینا عملیه و با تکرار میسر میشه