2777
2789
عنوان

پرستاری آزاد قبول شدم 😭😭

806 بازدید | 60 پست

حس میکنم خوب نیست؛ یعنی سطح علمی دانشگاه نسبت به دولتی خیلی پایین تره خجالت میکشم بگم آزاد قبول شدم 😭

شرایط پشت کنکور ماندن ندارم واقعا توان دوباره کنکور دادن ندارم چون وسواس و افسردگی شدید گرفتم 😭😭

از طرفی خیلی از همکلاسی های مدرسه ام پزشکی و دندون بهشتی و ایران و البرز و... آوردن

خیلی دلم گرفت 💔🥲؛ چون من عاشق پزشکی و از اونا خیلی باهوش تر بودم اما زندگی من از حسادت یه سری ها و لجبازی جور دیگه ای شد؛ و اونا خیلی دل من رو شکسته بودن...

خیلی سخته که روز کنکورت به جای دعا برای خودت برای بقیه دعا کنی که قبول بشن و دقیقا ببینی آدم های بد ذاتی که دلت رو شکستن همانی شدن که آرزوی تو بود...

تو زندگیم خیلی چیزا رو از دست دادم که پزشکی بدست بیارم ولی زندگی باهام بد تا کرد و نذاشت خوب درس بخونم 💔🥲

خب آزاد یه سری مزایا داره مثل نداشتن تعهد به خدمت و آزاد بودن مدرک؛ اما خب بیمارستان های آموزشی کم و دانشجو ها زیادن؛ مثلا ۱۰۰_۲۰۰ نفر پرستار در ۲_۴ دانشگاه حس میکنم کم یاد میگیرم

راستش پلن های زیادی واسه زندگی پرستاری وجود داره:

●کارشناسی ⬅️ سرکار

●کارشناسی ⬅️ مهاجرت

●ارشد و دکترا ⬅️ سوپروایزر و مترون

●ارشد و دکترا ⬅️هیئت علمی دانشگاه

حالا به نظرتون پرستاری آزاد ارزشش رو داره؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره معلومه که ارزشش داره ،تو پرستار بشی چه دولتی چه آزاد ،همیشه موقعیت شغلیت فراهمه،مهاجرت میتونی کنی ،بسیااار پرستیژش بالاست ،اگه هزینه برات مهم نیست برو آزاد 

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
آره معلومه که ارزشش داره ،تو پرستار بشی چه دولتی چه آزاد ،همیشه موقعیت شغلیت فراهمه،مهاجرت میتونی کن ...

حس میکنم آزاد خیلی داغونه 😭💔

روم نمیشه بگم پرستاری آزاد قبول شدم میترسم زندایی ام اینا مسخره ام کنند 

البته که بچه های خودشون همینم نیاوردن 😒🤣

عزیزم خیلی هم خوبه به خدا من ی دوست داشتم رفت ازاد پرستاری به قران رفت سرکار ی دکتر گرفتش پر دستاش ا ...

خوش به حالش

ولی مگه اکثر دکترا زن دکتر نمیگیرن ؟! اینا خوش شانسیه :)

کاش من جای تو بودم حداقل بهشتی پرستاری میخوندم 💔🥲

راستش بخاطر شهریه و هزینه خوابگاه و رفت و امد قرار نیست برم پرستاری ازاد شهرمون میرم 😅 اونم اگر قبول کنن 😅

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی