2777
2789

بچه ها من کارم پاره وقته کلا ماهی ۶میلیون ثابت میگیرم 

یه پلاک طلا دیدم حروف اول اسمم بود زیر یه گرم بود بنظرتون کلشو‌ بدم بخرم؟

یه پارسیان ریزم دارم بنظرتون رو اون بدم حداقل یه تومن تو حسابم باشه ؟ این ماه کل نیاز های ماهانه رو خریدم فک کنم تا ۳ماه نیازی نباشه چیزی بخرم 

دیروز یه پلاک خیلی ریز خریدم ۳میلیون کاش از اول همینجوری پس انداز میکردم 

طلا ارزون میشه بنظرتون ؟

طلا از هر مقداری هست بخرید

اینو منی میگم که با طلا زندگیم رو به آسمون کشیدم

خداراشکر میکنم

خونه و ماشینم رو از این راه گرفتم و بازم ادامه میدم

بخرید فقط

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا از هر مقداری هست بخریداینو منی میگم که با طلا زندگیم رو به آسمون کشیدمخداراشکر میکنمخونه و ماشین ...

بنظرتون طلای ریز ارزش خرید داره؟

میگن اجرتشون بالاس ولی من دست دوم گرفتم

اره حتما بخر.به این فکر کن که طلا ارزون میشه یا گرون.طلا همیشه برای طولانی مدت سود داره

همه میگن طلای ریز اجرتشون بالاس برا همین ارزش خرید نداره 

ولی حداقل ارزش پولمون حفظ میشه 

آخر ماه بخرم پس همشو 

همه میگن طلای ریز اجرتشون بالاس برا همین ارزش خرید نداره ولی حداقل ارزش پولمون حفظ میشه آخر ماه بخرم ...

اجرت گرمی حساب میشه.ربطی به کوچیک یا بزرگ بودن نداره.اگر میتونی طلای بدون اجرت بگیر.

بنظرتون طلای ریز ارزش خرید داره؟میگن اجرتشون بالاس ولی من دست دوم گرفتم

سکه پارسیان معتبر بهتره چون اجرت و مالیاتش کمتره 

طلای نو یا دست دوم حداقل ۷ درصد میارن روش 

در هر صورت طلا بخرید خانم 

از هر پولی با هر جیبی فقط بخرید 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم