2777
2789
سلام پون پزشکی میخونید هم میتونید مشاوره لدیدهم داروخانه کار کنید.هر رشته دیگری هم بخونید ۳ یا ۴ سال ...

باز با یه رشته دیگه بعدش کم کم کار میکنن 

من اصن خیلی نا امیدم همش کارم شده گریه

مشاوره هم نمیدونم چجوری باید پیگیرش شم دنبال کار بگردم، اگه اطلاع دارین میگین بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی ارزوی خودشو داره🥺ولی من صرفا چون رتبم خوب شد رفتم پزشکی و به بقیه رشتها اصن فکر نکردم، اشتبا ...

دیگه این فکرا نکن 

ببین به فکر تخصص باش

الان تخصص رادیولوژی عالیه،کار تمیز درآمد بالا،من خیلی دوسش دارم

من عاااشق زمستونم❤️
حالا بغیر پزشکی میخواستی چه رشته ای بری؟

دندون 

دندون شهر خودم نیاوردم، از رفتن به شهر غریب موقع انتخاب رشته خیلی ترسیدم و اولویت پایین تر زدمش😥

باز با یه رشته دیگه بعدش کم کم کار میکنن من اصن خیلی نا امیدم همش کارم شده گریهمشاوره هم نمیدونم چجو ...

قبلا یه نتیجه ظرفیت تکمیلی داشت کنکور،حدود یک ماه بعد از نتایج اصلی میاد ومشخص میکنه،چه رشته ای غیر رشته قبولیت،که تو انتخابات بوده،میاوردی.پیگیر اون باش،اگر دندون شهر دیگه ای زده باشی،شاید بیاری وبتونی تغییر رشته بدی

دندون دندون شهر خودم نیاوردم، از رفتن به شهر غریب موقع انتخاب رشته خیلی ترسیدم و اولویت پایین تر زدم ...

دندون هم بالاخره زمان میبره تا به درامد برسی

حالا نگران نباش اوضاع خوب پیش میره انشاا...

قبلا یه نتیجه ظرفیت تکمیلی داشت کنکور،حدود یک ماه بعد از نتایج اصلی میاد ومشخص میکنه،چه رشته ای غیر ...

عه چه خوب

دندون شهر خودم امکانش هست مثلا با کسی بشه عوض کرد یا کلا راهی باشه واردش بشم؟ با اینکه الان قبول نشدمش

عه چه خوبدندون شهر خودم امکانش هست مثلا با کسی بشه عوض کرد یا کلا راهی باشه واردش بشم؟ با اینکه الان ...

دندون شهر خودت باید جابه جایی صورت بگیره،تقریبا نمیشه!

فقط اگر بعد پزشکی شهر خودت،دندوندشهر دیگه ای رو زدی ومطمئنی میاری،حتما زمان ظرفیت تکمیلی رو بپرس