2777
2789

نیاین الان چرت و پرت بگینا، که پزشکی اوردی برو بابا و فلان

من هیچوقت پزشکی نمی‌خواستم ، چون نمیخواستم با شک و تردید وارد یه رشته بشم، الانم به یه دلایلی موقع انتخاب رشته پزشکیو اوردم بالا، بعد از مهلتش به شدت پشیمون شدم، حس کردم احساسی تصمیم گرفتم 

ادم پولکی نیستم ولی بدون پول نمیتونم خوشحال باشم، اینجوری مدتها بی پولم، خانوادمم وضعشون معمولیه، خیلی ناراحتم، بحث مالی خیلی برام پررنگ شده، خواستم شهر خودم بمونم زدم پزشکی، حتی هنوزم نسبت به شهر دیگه رفتن دودلم، ادم ضعیفیم 

چیکار کنم به نظرتون

از دیروز عین مردهام

حس میکنم همه دوستام موفق تر من میشن، حس میکنم نمیتونم جوونی کنم😭😭

نا امید ترم نکنین توروخدا، یکم دلداری لازم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا من الان پزشکی قبول شده بودم رو ابرا بودمتو حسرت پزشکی موندمالان تو داری آرزوی منو زندگی میکنی

هر کسی ارزوی خودشو داره🥺

ولی من صرفا چون رتبم خوب شد رفتم پزشکی و به بقیه رشتها اصن فکر نکردم، اشتباه بزرگی کردم

دندون شهر خودم ارزوم بود، نیاوردم

نمیدونم عزیزم چی بگم واقعا خیلیا همین جایگاه تو رو آرزو دارن الان که داریش سعی کن باهاش خوشحال باشی و توی همین رشته پیشرفت کنی 

پزشک خوبی باشی قطعا در آینده درامدت زیاد میشه سعی که به قبلا فکر نکنی الان با همین خوشحال باش