پسرم سه ماه دیگه سه سالش میشه قدش۸۷وزنش ۱۲نیم هستش از بچه های کوچیکتر از خودشم ریزتره خودم کوتاه ولی شوهرم متوسط به بالا ۱۷۷هست .۷ر چی تو نی نی سایت و اینور اونور تحقیق میکنم حتی کسای که دکتر غدد هم رفتن زیاد نتیجه ندیدن واقعا دارم ناامید میشم کسی کمکی میتونه بکنه؟
بستگی به ژنتیک هم داره بالاخره همه بچه هاکه مثل هم نیستن
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواب بچه رو تنظیم کن بچه حتما قبل ۱۰ باید بخوابه تا هورمون رشد به خوبی ترشح بشه و تغذیه بچه هم سعی کن مدیریت کنی و اینکه دو سال دیگه حتما بفرستش کلاس ورزشی مثل والیبال و بسکتبال یا شنا که باعث میشن قدش بلند بشه اگه این سه تا رو رعایت کنی میتونی ژن بچه رو اصلاح کنی اصلا نگران نباش
بیخیال عزیزم خودتو اذیت نکن به خودت رفته الان زندگی برای تو با قد کوتاه سخته؟ منم قدم کوتاهه شوهرم قدبلند ۱۸۵..بچه ها به خودم رفتن خیلی برام سخت بود ولی زمان برد تا فهمیدم این چیزا مهم نیست
خواب بچه رو تنظیم کن بچه حتما قبل ۱۰ باید بخوابه تا هورمون رشد به خوبی ترشح بشه و تغذیه بچه هم سعی ک ...
به خواب ربطی نداره😄😄
ما همگی خانوادمون شبا دیر میخوابیم
ولی بچم پره و قدبلند
اینا همش ژنتیکه
بچه یا به پدر میره ، یا مادر .
نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفتخور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂
دیشب اون زن بیشعور تو جمع جاری های عقده ایم گفت بچت خیلی ریزه که به خوتون رفته باباش وگرن خوشتیپه .ج ...
اوووو ولش کن براهمین ناراحت شدی
همونجا با خنده جوابشو میدادی
دیگه ندادی الان حرص نخور
مردم حرف مفت زیاد میزنن😂😂😂
نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفتخور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂