2777
2789

خانما لطفا اگه میشه دل ادمو خالی نکنید ممنونم از محبتتون🙏

میگم شما شوهراتون یا نامزد یا رلتون .با فامیلی هست که دختر باشه . راحت باشه.و براش کامنتم بزاره.ناراحت نمیشید شما؟به نظرتون حساسیت نشون دادن بده؟

من اندازه چشمام اعتماد دارم به طرفم.ولی نمیدونم چرا حسودیم شد.از یک طرفم مخالف محدود کردن طرفمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بهش محل نمیزاره دیگا چی میخواب بهش بگی؟

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بستگی داره چی باشه کامنت.من دختر خالم و دوستم  سالن دارن .شوهرم کامنتای حمایتی میذاره .مشکلی ندارم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خب اگه اونم عقیده خاش مثه توعه و تورو محدود نمیکنه چه ایرادی داره

اخه من اصلا ارتباط خاصی ندارم با کسی.ولی کلا هیچوقت محدودم نکرده برای پوشش یا رفتار یا هرچیزی.حتی میدونم با خانواده ی اون دختر رفت امد دارن.

شنیدمم اون دختر یکی رو دوست داره.

اول بار بود دیدم کامنت گزاشته .استیکرم بود.حسودیم گل کرد اول صبحی🤦‍♀️☹

تو دور و برش یه دختر بود از فامیل های دور شون همش چندین بار سعی داشت خودشو نزدیک این کنه اوایل گفتم ولش کن نباید حساسیت نشون بدم که اون دختره تو چشش بزرگ دیده شه ولی دیدم خودم دارم هی حرص میخورم دیگه یه سری قاطی کردم و به رلم گفتم و اونم یکاری کرد که دختره دیگه پاشو از حدش فراتر نبره حتی مامانِ رلم هم در جریان بود و دختره رو نشوندن سرجاش 

می‌خوام اینو بگم که 

اگه چیزی اذیتت میکنه به همسرت یا نامزدت هرچی بگو چون اگه نگی تو دلت میمونه و خودت اذیت میشی فکر و خیال میکنی و ناخودآگاه سردی ایجاد می‌شه تو رفتارهات با پارتنرت و اگه هم بگی مطمئن باش اگه پارتنرت حساسیت تو براش مهم باشه حتما دهن دختره رو می‌بنده یا براش حد و مرز تعیین می‌کنه 

ناراحت شدنتو بگو عزیزم مستقیم .هیچی مهم تر از تو برای شوهرت نباید باشه .چه دلیلی داره شوهرت بخاد با ...

شوهرم نیست.ولی رابطه ی عمیقی داریم.یعنی فقط اسممون داخله شناسنامه نیست

میدونم اون دختره کسیو دوست دارم باباش نمیدتش.

ولی واقعا ناراحت شدم نمیدونم🥺

من به شدت به حسم اعتماد میکنم، با همکار دوست اشنا صحبت کنه ، اما کوچک ترین تغییری در رفتار یا شاخک هام تیز بشه موضوع رو بیان میکنم. یا با این سوال مطرح میکنم اگ من مثلا برا عباس آقا سرکوچه کامنت بزارم تو ناراحت میشی؟ 🤣موضع خودش باز میشه