2777
2789
عنوان

خانمای متاهل کسایی که رل دارن میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هس بارها هم بحث کردیم ب نتیجه نرسیده مخالف این کار نیستم فقط با اون شخص مورد نظر مشکل دارم

ممنونم بابت وقتی که گزاشتی عزیزم

انشالله به نتیجه برسید دیگه برای اون طرف کامنت نزاره .واقعا ادم یه طوری میشه

شوهرم نیست.ولی رابطه ی عمیقی داریم.یعنی فقط اسممون داخله شناسنامه نیستمیدونم اون دختره کسیو دوست دار ...

اگه بالای شیش ماهه رابطتت بهش بگو مستقیم .شما باید اولویت باشی خانومی 

بستگی داره چی باشه کامنت.من دختر خالم و دوستم سالن دارن .شوهرم کامنتای حمایتی میذاره .مشکلی ندارم

کامنت استیکر بود بالاشم صد در صد بود..

اره حمایتی مشکلی نداره دیگه مشخصه شوهرتون نیتش مثبته

من حسودیم شد اول بار بود میدیدم

تو دور و برش یه دختر بود از فامیل های دور شون همش چندین بار سعی داشت خودشو نزدیک این کنه اوایل گفتم ...

مرسی عزیزدلم بابت وقتی که گزاشتی برام.

یه کم فکرام کنم ببینم چطور بیان کنم که همه چیز خوب باشه.درست برم جلو

مرسی عزیزدلم بابت وقتی که گزاشتی برام.یه کم فکرام کنم ببینم چطور بیان کنم که همه چیز خوب باشه.درست ب ...

معلومه خیلی خانم عاقل و منطقی هستی 🌸 منکه 90 درصد مواقع احساسیم و از رو احساساتم عمل کردم 😂 

من به شدت به حسم اعتماد میکنم، با همکار دوست اشنا صحبت کنه ، اما کوچک ترین تغییری در رفتار یا شاخک ه ...

منم باید یه همچین حرکتی بزنم😅.یا حداقل ازش بخوام برام بگه رابطه شون چطوریه با ایناا

ببین اگر جفتتون به هم اعتماد دارید مشکلی نیست، اما اگر خیلی اذیتت میکنه محترمانه باهاش درمیون بزار

واقعا اعتماد داریم.ولی سعی میکنم یه کم از ارتباطش با خانواده ی اون دختره برام بگه.که من دچار سوتفاهم نشم.حسادتم گل نکنه🙂

مرسی ازت عزیزدلم