2777
2789
عنوان

خانمای متاهل کسایی که رل دارن میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 39 پست
کامنت استیکر بود بالاشم صد در صد بود..اره حمایتی مشکلی نداره دیگه مشخصه شوهرتون نیتش مثبتهمن حسودیم ...

ن بابا مشکلی نیس چیزی نشده که وقتی ب شوهرت اعتماد داری .من خودم خیلی پستارو لایک میکنم .استوریای اقوامو تبلیغاتیه میگم بره بالا

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ن بابا مشکلی نیس چیزی نشده که وقتی ب شوهرت اعتماد داری .من خودم خیلی پستارو لایک میکنم .استوریای اقو ...

شوهرم نیست ولی فرقی با شوهر نداره رابطه عمیقی داریم😅

مرسی عزیزم خیلی کمکم کردید با حرفاتون.💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم نیست ولی فرقی با شوهر نداره رابطه عمیقی داریم😅مرسی عزیزم خیلی کمکم کردید با حرفاتون.💓

اها .ایشالله خوشبختیتون عزیزم .ن خواهش میکنم گلی .یسری مسائلو ما خودمون بزرگ میکنیم در صورتی ک بشینی فک کنی مساله انچنانی نیس

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اها .ایشالله خوشبختیتون عزیزم .ن خواهش میکنم گلی .یسری مسائلو ما خودمون بزرگ میکنیم در صورتی ک بشینی ...

مرسی عزیزمم.همچنبن شما💓💓

دقیقا‌.منم پیشه خودم فکر میکردم که چرا کامنت گزاشته😅منی که اصلا اهل محدود کردن نیستم.یهو حسودیم شد

مرسی عزیزمم.همچنبن شما💓💓دقیقا‌.منم پیشه خودم فکر میکردم که چرا کامنت گزاشته😅منی که اصلا اهل محدود ...

😘😘مرسی .از دوس داشتنه این حسا من خودمم خیلی حساسم  .حتی سر کوچکترین نگاهش ناخواسته هم باشه.با اینکه دوتا بچه دارم 

😘😘مرسی .از دوس داشتنه این حسا من خودمم خیلی حساسم .حتی سر کوچکترین نگاهش ناخواسته هم باشه.با اینک ...

کاملا موافقم باهاتون. الهی خدا نگهدارتون باشه💓

منم وقتی بیرون بودیم نگاهش میکردم ببینم نگاه میکنه یا نه😂😂

کاملا موافقم باهاتون. الهی خدا نگهدارتون باشه💓منم وقتی بیرون بودیم نگاهش میکردم ببینم نگاه میکنه یا ...

فداتشم😘🫂 .وای مث من 😆😆😆داریم میریم، ی خانمه رد میشه از اون پلنگاشا خودم ماتش میشم، سریع برمیگردم رد چشاشو ببینم داره نگاه میکنه یا نه😃😃مچشو بگیرم بدبخت میشه 😁

فداتشم😘🫂 .وای مث من 😆😆😆داریم میریم، ی خانمه رد میشه از اون پلنگاشا خودم ماتش میشم، سریع برمیگرد ...

عزیزید 💓

😂😂وای درکت میکنم.خدایی وقتی با زنشون یا حالا رل .نباید نگاه کنن.تنها باشن امکان نداره نگاه نکنن ناخود اگاه چشمشون میوفته..ولی خب هولم نباشن..

ماهم رفته بودیم بیرون خانوادگی.بعد.یه لحظه امد از ماشین پیدا شه دخترا رو به روش بودن.منم چشمام ریز کردم ببینم نگاه میکنه یا نه

امد پیاده بشه.یه لحظه نگاهش افتاد اونم رو به روش بودن.ادم نمیشه که چشماش ببنده 

یهو روشو کرد سمته من.دید چشمام ریز کردم.گفت ببخشید😂😂

شوهر ادم با زنش راحت باشه خیلی خوبه واقعا

ولی دیدیید مثلا بعضی از زنا قفلی میزنن رو شوهر ادم.نگاه میکنن همش

خیلی رو مخه واقعا🤦‍♀️☹

عزیزید 💓😂😂وای درکت میکنم.خدایی وقتی با زنشون یا حالا رل .نباید نگاه کنن.تنها باشن امکان نداره نگا ...

عزیزم خوش و خوشبخت باشید🥰🥰 .اره دیگه پیش میاد ما خودمونم نگاه میکنیم در حد چن ثانیه  منکر نیستیم🤭.حالا بخوان چیزیم بگن بهمون بر میخوره 😅😅😅اره واقعا ما خداروشکر مث دوتا دوست صمیمیم حالا بحث  دلخوری هم داریم ک طبیعیه .وای نه اینجور اشخاصو چ مرد چ زن رو اصلا خوشم نمیاد .ولی حس میکنم برای یک زن خیلی دور از شخصتیه نگاهش دنبال مرد دیگران باشه.

عزیزم خوش و خوشبخت باشید🥰🥰 .اره دیگه پیش میاد ما خودمونم نگاه میکنیم در حد چن ثانیه منکر نیستیم🤭 ...

مرسی مهربان.ارهه اصلا امکان نداره ادم نگاهش میوفته ناخواسته.

عشقتون پایدار💓.زندگی همینه موافقم باهاتون .بالاپایین داره.مهم کناره هم‌موندنه.

دقیقا جامعه همه مدل داره.هستن کسایی که چشمشون دنباله مَردِ دیگرانه..که دیگه نرمال نیستن دیگهه خودت میدونی.....