2777
2789
عنوان

با این مادر شوهر روانی چیکار کنم من

195 بازدید | 18 پست

بچها من تقریبا یکساله با مادرشوهرم زندگی میکنم الان ۷ ماهه حاملم کل کارای خونه گردن منه نمیتونم دو دقیقه بشینم اخماش میره تو هم دیشب شامم یکم بد شد پرتش کرد نخورد😐از دیشب باز زده سرش روانیم کرده

میخوام برم خونه بابام اخماش میره تو هم میگه چخبرع هر روز در صورتی که من دو هفته یبارم ب زور میرم

با شوهرم نمیتونم برم بیرون میشینه زیر پای شوهرم میگه منم ببر

صبح باید ۷ بیدار شم بیشتر بخوابم در و پنجره رو میکوبه به هم تا بیدار شم

تا الان دعوا زیاد داشتیم بخدا بخوام از رفتاراش بگم ۵۰۰ خط باید بنویسم

فقط اینو بگم که انقد شبا با استرس میخوابم همش تو خواب حرف میزنم بخدا دارم دیوونه میشم

دو سه بار تا حالا قهر کردم رفتم خونه بابام ولی به خانوادم نگفتم اومدم قهر  هربارم شوهرم اومد دنبالم برگشتم 

ولی الان میخپام یه فکر اساسی بکنم 

میخوام برم خونه بابام تا شوهرم فکر خونه باشه 

دلیل خونه نگرفتم شم اینه که مامان بابام پیرن گناه دارن😐

در ضمن خونه اینام زده به اسم شوهرم که وایسه پیششون

ولی من میدونم که بعد مرگشون تقسیمش میکنن

الان بنظرتون به شوهرم بگم میخوام برم سر بزنم خونه بابام 

همین که منو برد دیگع بر نگردم؟تا فکر خونه باشه؟ چون اگه بگم میخوام برم قهر نمیزاره

بچها من برا بعد زایمان میترسم که همش دخالت کنه تو تربیت بچم

وصعیتت وحشتناک و غیرقابل تحمله 

نمیدونم ولی فکری کن حتما 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حیاطم باهاش مشارکت روزگار ندارم از دستش مریضم کرده حالا شما تو یه خونه باهاش زندگی میکنی ؟ خدا صبرت بده خواهر

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
وای وای چه گرفتاری. خونت رو جدا نکنی بیچاره میشی . برو خونه بابات تا زایمان یه موقع زایمان زودرس میش ...

بخدا گفتم سزارین کنم از دیروز هی غر میزنه نگا فلانی طبیعی اورد 

خدا کنه دمتر بگه باید طبیعی بیاری

نترس مطمئن باش دخالت میکنهاخه با کدوم عقلی خونه مادر شوهر حامله میشن

منه بی عقل

اومد خاستگاری گفتم خونتو جدا کن

بعد عقد زد زیرش 

تو عقد به حدی خوب رفتار میکردن گفتم بابا عیب نداره پیرن گناه دارن فک میکنم پیش مامان بابای خودمم 

گفتم مگه اینا چقد عمر میکنن 

بخدا دیوونه بودم داغ بودم نفهمیدم قراره چه بلایی سرم بیاد