2777
2789
عنوان

همه دارند ازدواج می کنند جز من

1612 بازدید | 114 پست

دور و برم همه یا دارند ازدواج می کنند یا در شرفش هستند

خواهرم که 2 سال از من کوچیکتر غیر رسمی صحبتاش شده

همکارام که از من کوچیکترند همه متاهلند یدونه مجرد بود که تازه فهمیدم پارتنر داشته و صحبتاشون رسمی شده، تو فامیل هم حتی اونایی که من بدنیا اومدنشون رو دیده بودم همه ازدواج کردند 

حس بدی دارم حس میکنم وقتی در مورد این مسائل صحبت میشه نگاها میچرخه رو من ولی کسی توی روم چیزی نمیگه یا میندازن توی شوخی

ولی پشت سرم می دونم زیاد میگند چند روز پیش خواهر زادم(دختر خواهر بزرگترم) اومد گفت خاله پس کی ازدواج می کنی من همه چیز دارم به جز شوهر خاله، گفت منتظرم ببینم بعدی چجوری میشه(تابلو حرف شوهر خواهرم بود جلو بچه زده)

چ حس مزخرفیه :'(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ازدواج‌های بیریختی که بقیه میکنم رو که توام میخواستی بکنی ده سال پیش کرده بودی

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

اون ازدواج‌های بیریختی که بقیه میکنم رو که توام میخواستی بکنی ده سال پیش کرده بودی

اره آفرین منم اینو میخواستم بگم 

شوهر کردن با یه سری آدم های سطح پایین و معمولی آسونه چیزی نیست که 

ایشالا به موقعیت خوب قراره ازدواج کنی 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
لطفاً رابطه پیشنهاد نده فقط خواستگاری .

پیشنهاد ندادم. سوال پرسیدم. هر سوالی به معنای پیشنهاد نیست فقط به معنای اطلاعات از شرایط و روحیه طرفه تا راه حل مناسب پیشنهاد بدیم....

ضمنا اگه بچه نباشه و زود عاشق نشه و عقلانی و با چشم باز و با هدف بره توی رابطه، بد نیست.

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه