2777
2789
عنوان

همه دارند ازدواج می کنند جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 114 پست
اونی که یکم دلم بلرزه یا یکم جذبش بشم نبودهخوب بودند چه ظاهر چه مالی ولی ی طرفه بوده

خب ببین هر چی سن میره بالا منطق قوی تر میشه احساس کمتر البته منظورم نیس ک سنت بالاعع ها کلا میگم 

برای همین اننظار نداشته باش تونگاه اول دلت بلرزع باید اشنا بشی وند بار معاشرت باشع بعدددد

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخریش هنوز پیام میدهمن نمیخوامشازدواج میخوام ولی نه فقط صرف شوهر کردن می خوام حسمون دو طرفه باشه نمی ...

چون سنتون بالا رفته عاقلانه و پخته تصمیم میگیرین 

وگرنه اگر کم سن بودین شاید اینقد سخت گیر نبودین ...

اونی که یکم دلم بلرزه یا یکم جذبش بشم نبودهخوب بودند چه ظاهر چه مالی ولی ی طرفه بوده

باهاشون صحبت میکردی بت عنوان خپاستکار کشش هم ایجاد میشذ 

کسایی که عاشق میشن به مدتی همکارن یا همساین یا جایی همو میبینن بعد جذب طرف میشن یهو نیست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
باهاشون صحبت میکردی بت عنوان خپاستکار کشش هم ایجاد میشذ کسایی که عاشق میشن به مدتی همکارن یا همساین ...

خب درسته

من نهایت 3 جلسه صحبت میکردم بعد رد میکردم

تا حالا اونجوری همکار و طوری که از قبل زیاد هم رو دیده باشیم پیش نیومده

به جز این آخری که 2 سال همکلاس دانشگاهم بود و از همون اول به من علاقه داشت ولی من اصلا

خب درستهمن نهایت 3 جلسه صحبت میکردم بعد رد میکردمتا حالا اونجوری همکار و طوری که از قبل زیاد هم رو د ...

پس دیگه با خپاستکارات صحبت کن تا کشش ایحاد شه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗