2777
2789

زبونش و از بیخ ببرید😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ج میدم میشورمشون میذارم کنار

چند ساله ازدواج کردی؟ من بعد ده سال اینجوری ج میدم جرات ندارن باهام حرف بزنن دیگه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

من ج میدم میشورمشون میذارم کنارچند ساله ازدواج کردی؟ من بعد ده سال اینجوری ج میدم جرات ندارن باهام ح ...

من بیشتر از ده ساله،مگه میتونم بشورمش یه دعوا و قیامتی میشه که بیا و ببین

حوصله حاشیه ندارم حرفاشو نشنیده میگیرم 

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

من بیشتر از ده ساله،مگه میتونم بشورمش یه دعوا و قیامتی میشه که بیا و ببین

بشه 

جنگ اول به از صلح آخر

همین ترست باعث این رفتاراس

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

با اجازه اسی

خانم ها بنظرتون حق با کیه

شوهر من توقع داره تو مریضی ها من زنگ بزنم جویای حال خانوادش بشم

ولی خودش اصلا به خانواده من   هیچ زنگ نمیزنه

اگه جای من بودید چیکار میکردین

نیش مادرشوهر درسته که سخته ولی اگه مجرد یودی ونیش فامیلای خودتو میشنیدی صد برابر سخت تر وغیر قابل تحمل تره.....من مجردم و نیش از زبون فامیلای خودم میکشم و تنهایی میکشم  ای کاش مادرشوهر داشتم ونیش میزد درسته سخته ولی نیش فامیل به خاطر مجرد بودن مثل زهر تلخ و جیگرسوزه