2777
2789
خب بدتر میشه بازم زخم زبون میزنه

نه از سلیطه ها می ترسن

رو مظلوما سوارن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم رفته یه شهر دیگه دکتر شوهرم دیشب میگه این هفته که نبودن یه زنگ نزدی بهشون گفتم خب صب تا شب سر کارم گرفتارم 

من حالشونو از تو پرسیدم

میگه اگه گلایه کردن ناراحت نشی

بالاخره برا تو هم پیش میاد

بهش گفتم مادر من که هفته به هفته میره اهواز دکتر کسی گفته که چرازنگ نمیزنی تو حالشونو بپرسی

یه زنگ که چیزی ازت کم نمیکنه بزن

از من چیزی کم نمیکنه ولی شوهرم اصلا تو مریضی ها و حتی گرفتاری ها یه زنگ به خانواده من نمیزنه مگه پدر مادر من دکتر نمیرن

مریض نمیشن

خانواده اون مهمه؟

خواستگار خوب داشتی؟

آره دوتا خواستگارخوب توی نوجوونی داشتم یکیش هیجده سالم بود ویکیش بیست سالم بود ولی برادرام اجازه ندادن گفتن آبجیمون سنش کمه وقت شوهرکردنش نیست درصورتیکه خیلی ازدخترها توی اون سن ها ازدواج میکنن ...حالاهم خواستگارهای به دردنخور پیر و زن طلاق داده هایی که مهریه دادن به زن قبلی شون و خواستگارهای کوچیکتر هستن که من اینجور خواستگارها رو توهین به خودم میدونم یعنی درواقع چون توی نوجوونی ازدواج نکردم برادرام نذاشتن کلا زندگیمو باختم

آره دوتا خواستگارخوب توی نوجوونی داشتم یکیش هیجده سالم بود ویکیش بیست سالم بود ولی برادرام اجازه ندا ...

حتما قسمت نبوده عزیزم،زندگی همش ازدواج نیست،اون فامیلی هم که نیش و کنایه میزنه با دشمن فرقی نداره باهاش قطع رابطه کن

از من چیزی کم نمیکنه ولی شوهرم اصلا تو مریضی ها و حتی گرفتاری ها یه زنگ به خانواده من نمیزنه مگه پدر ...

درست میگی ،بگو رفتار متقابل انجام بده تو بیخیال باشی در مورد خانواده من، ولی من خودمو بکشم براشون که نمیشه. اخلاق شوهر من که  روز عادیشم جالب نیست ولی اون روزای مریضی اینا هوته ما  میشه عزا خونه اس،  تا این نکبتا اوکی بشن .من کرونا گرفته بودم  اونم از خونواده خود شوهرم با کلی رعایتی که میکردم تازه....  شوهرم منو به زور بلند کرد پنج روز اشپزی  میکردم سوپ میپختم ابمیوه با پارچ دو لیتری میگرفتم میفرستادم !! یه گله ادم هم بودن ،جالبه با این همه ادعا یه نفر از فامیلشون در خونشونو باز نکرده بود،   ... دیگه نا نداشتم بعد این چند روز راه برم از نظر روحی و جسمی داغون بودم از دست اداهای این نکبتا  ، کلی  هم شوهره خرج کرد براشون تزریقاتی رو میاورد خونه !! خدا تومن پول تزریقات و سرم تو خونه داد اون سال برای ننه اقاش ،  اخرشم دستمزدمو دادن!! چه تشکری کردن نگم برات