2777
2789
عنوان

قیمت طلا چند الان برای فروش توروخدا بگید نرم گولم بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 75 پست
تاپیک برای چند روز پیشه

😂😂من طلامو فروختم پولشم نوش جون کردم 😂😂😂😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار 😁❤️

من اصلا دوست ندارم طلادبفروشم اما کل دندونام داغون شده بودن انقدررنوشابه خورده بودم ی دندونم از جلو ک کلا افتاد بقیشون همه کبودد  نصف شده بودن 

فروختم دیگ دارم اونی ک افتاده رو ایمپلنت میکنم بقیشونم ترمیم عصب کش . و اخر کامپوزیت 

این افتضاح دندان برای یک ادم ۲۱ ساله هست😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بله دقیقا از اسنپ گرفتن خسته شدم و باید بخرم.ولی اصلا نگران اینکه طلا از دست میدم نیستم راحتی خودم ب ...

به نظرم تو که اینهمه صبر کردی این یکی دوماهه هم صبر کن  چون اوضاع خوب نیست میگم صبر کن .الان با هر یه کلمه صحبت و تهدید دلاردوسه  هزار تومن گرون میشه طلا هم که با دلار محاسبه میشه طبیعتأ گرون میشه. البته یه موضعی هم هست به قول معروف اون مکانیسم ماشه اثرات خودشو پشت سر گذاشته  نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه  از زمان شروع به نزدیک های قله رسیده بازم جا داره اما بیشترین حرکتشو کرده ، میخوام بگم دیگه اونطوری نیست در عرض یکی دوماه طلا دوباره دوبرابر بشه یعنی نزدیک گرمی بیست میلیون اما اگه یازده و نیم رو رد کنه هدف بعدی میشه دوازده  باز اکه دوازده رو رد کنه  دوازده پونصد تا سیزده میلیون هرگرم حالا بین اینها مقداری هم پایینتر میاد اما باز برمیگرده به قیمت قبلی یعنی همون قیمت بالا.   

بعضیا هم میگن ممکنه واردات خودرو خارجی شروع بشه قیمت خودرو های داخلی بیاد پاییناینم منو دودل کرده

نه آبجی لیا قیمت ماشین ایرانی ارزون نمیشه با واردات ماشین خارجی چون هرکسی نمیتونه ماشین خارجی وارد کنه هرچقدر هم وارد کنن بازم هرکسی توانایی خرید ماشین خارجی نداره باید همون ماشین ایرانی رو بخره  کارخونه های خودروسازی ایرانی هم دنبال سود بیشتر هستن نمیان تولیدشون رو ارزون کنن اگه ارزون کنن مردم نمیخرن هرچی بیشتر گرون کنن مردم بیشتر میخرن.  وقتی دلار گرون بشه قطعات خودرو هم گرون میشه پس نمیتونن ارزون کنن ، الان هم که میگم یه ماه صبر کن این امکانش هست که مثلا صد گرم طلا داری گرمی یک میلیون در عرض یک ماه گرون بشه میشه صدمیلیون  اما ماشین پونصد میلیونی ایرانی در عرض یک ماه صد میلیون گرونتر نمیشه بشه ششصد میلیون  ده میلیون بیست میلیون فرض گرون بشه .

من اصلا دوست ندارم طلادبفروشم اما کل دندونام داغون شده بودن انقدررنوشابه خورده بودم ی دندونم از جلو ...

فدای سرت عزیزم دندون مهم تره ایشالا بعد از این پول دستت میاد بیشتر بیشتر طلا میخری😘

نه آبجی لیا قیمت ماشین ایرانی ارزون نمیشه با واردات ماشین خارجی چون هرکسی نمیتونه ماشین خارجی وارد ک ...

اینم حرفیه 👍🏼 پس فعلا صبر میکنم 😍

تشکر بابت راهنمایی هاتون خیلی کمکم کردید🌷

اینم حرفیه 👍🏼 پس فعلا صبر میکنم 😍تشکر بابت راهنمایی هاتون خیلی کمکم کردید🌷

سلام خوب هستی ؟ حالا توکل بخدا این یکی دوماهه صبر کن هرچند امروز ارزونتر شده  اما باز قبمت برمیگرده  دوام نمیاره قبمت پایین باشه یه مقدار ارزون میشه دوباره بیشتر گرون میشه.

سلام خوب هستی ؟ حالا توکل بخدا این یکی دوماهه صبر کن هرچند امروز ارزونتر شده اما باز قبمت برمیگرده ...

سلام ممنون شما خوبین؟ آره دیدم اومده پایین اما تصمیم گرفتم صبر کنم همه میگن رشد داره انشالا که منم بتونم یه ماشین خوب بگیرم بعدش دیگه بیاد پایین اشکالی نداره 😁

سلام ممنون شما خوبین؟ آره دیدم اومده پایین اما تصمیم گرفتم صبر کنم همه میگن رشد داره انشالا که منم ب ...

قربان شما مرسی .  دیگه جاره ای نیست صبر کن، هرچی هم بیاد پایینتر باز برمیگرده قیمت قبل  . حالا اصلا فکر و ذهنت رو درگیرش نکن  ،نوسان طلا همینه چند روز پشت سر هم قیمت میره بالا  باز چند روز یه خورده میاد پایین اما پایدار نیست دوباره قیمت میبرن بالا .

فدای سرت عزیزم دندون مهم تره ایشالا بعد از این پول دستت میاد بیشتر بیشتر طلا میخری😘

ممنون انشاالله همچنین برای شما