2777
2789
عنوان

خواهرم قهره ب نظرتون خونه اش برم❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 26 پست
مادر وقتی مدیریت بکن و تو خونه به یکس اعضا که از خونه رفته و ازدواج کرده احترام بزاره بقیه هم یاد می ...

این خواهره وقتی ازدواج کرده بچه های دیگه به دنیا امدن 

منم یه دختردایی داشتم تک بود بعد ازدواج مادرش باردار شد و بچه دیگه اورد داماد هنوز هم چشم دیدن اون بچه رو نداره و ازش بدش میاد. به قول استارتر انگار کلاه رفته سرش و بیشتر اموالی که قرار بوده بهش برسه نابود شده 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه . اون تک فرزند بوده ما بعد ازدواجش ب دنیا اومدیم . هم خودش هم شوهرش از ما بدشون میومد .شوهرش انگ ...

چقدر آدما عجیبن 

بگو بنده خدا تو که رفتی هیچی هم نصیبت نشد 

حالا ن اون زمینه بهت رسید ن خانوادت حس خوبی به اطرافیان دارن 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم خیلی دلش ازتون شکسته خودم خواهر بزرگه هستم و درکش کردم اینکه اسم میذاره کار خوبی نیست ولی ...

ما صدبار رفتیم خونه راه نمیده . حواب تلفن نمیده . سر عقد و عروسی و زایمانمون هیچ کدومو نیومد .حتی مراسم فوت بابام نمیومد با منت کشی اوردیمش حفظ ابرو کنیم . از ما از بچگیمون متنفر بوده . 

مادر وقتی مدیریت بکن و تو خونه به یکس اعضا که از خونه رفته و ازدواج کرده احترام بزاره بقیه هم یاد می ...

مادرمم زود فوت کرده . بابام از بچگیمون مریض شد کلا بیمارستان بود ما همراه میموندیم . اون یه روزم نموند. بعد بابامم فوت کرد. 

این خواهره وقتی ازدواج کرده بچه های دیگه به دنیا امدن منم یه دختردایی داشتم تک بود بعد ازدواج مادرش ...

بله من متوجه نشده بودم اینو

واقعا هر کسی یجوری داره با خانواده کلنجار می‌ره

کسی که تک فرزند یکجور کسی هم که خواهر و برادر داره اینجوری

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
بله من متوجه نشده بودم اینوواقعا هر کسی یجوری داره با خانواده کلنجار می‌رهکسی که تک فرزند یکجور کسی ...

به نظرم بیشتر داماد خانواده ذهن خواهر رو مسموم کرده طوری که چشم دیدن خواهرهاش نداشته باشه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها من انتظار ندارم اصلا همراه بمونه گفتم شاید بره سر بزنه . اخه خواهرم و خودمون با همه اینا اون خواهر بزرگه رو ک قهره دوسش داریم . از همون اول خیلی تلاش کردیم باهاش ارتباط بیگریم . ولی متوجه میشدیو دوس نداره. همش دنبال بهونه بود کات کنه . همیشه شوهر ماهارو مسخره میکرد پیش بچه هاش. اینارو پسرش بهمون گفت . جلوی خودش یهو گفت شماها چقدر ساده اید میاین پیش مادرم . این از شما متنفره . در موردتون فلان حرفارو همیشه میزنه . ماهک گفتیم راست میگه خواهرمم گفت هر جور دوس دارین میتونین فکر کنین . برام مهم نیستین  ماهم قهر نکردیم ولی خودش بعد این حرفای پسرش بدتر شد و میگفت خونه ام نیاین اصلا

مادر من وقتی منو باردار شد دیابت گرفت و از همون روز همش بیمارستان بوده تا چند سال یعنی بیشتر از نصف سال رو بیمارستان بستری میشد . بعد پاهاشو از دست داد و پوشکی شد خواهر دومی ام نگهش میداشت . پوشک میکرد و دکتر میبرد . ولی خواهر اولیم همش میگفت من میخوام وصیت کنم هر وقت ب این روز افتادم بچه هام منو بزارن سالمندان .خودم اصلا میرم . بچه چرا باید برای مادر تو زحمت بیفته . اینارو میگفت و اصلا یه روزم تو بیمارستان پیشش نموند