2777
2789

دو ساله با ما حرف نمیزنه .کفت من خواهرایی ب اسم شماها ندارم . فکر کنین من نیستم . با ما سه تا خواهرا قط رابطه کرده . از ما ۲۰ سال بزرگتره . بچه هاش هم سن ما هستن مجردن. حتی بچه هاشم با ما حرف نمیزنن . اونا از قبل دو سال باهامون کات کرده بودن بدون هیچ دلیلی ! یه بار خواهرزاده ام بهم کفت مادرت تو رو با عقده زاییده ‍! اخه من بعد خواهرزاده ام ب دنیا اومدم. 

دلیل قهر خواهرم اینه که دو سال پیش پسرش که ۲۶ سالشه به خواهر دیگه ام گفت مامانم تو‌خونه همیشه غیبتتون رو میکنه و رو شما لقب گذاشته ب جای اسمتون . مثلا ب اون خواهرم ک دیسک داره میگه کمرشکسته . یا اون خواهرم ک با دوس پسرش ازدواج کرده میگه همش تو خونه میگه اون  فلانه چون دوس پسر داشته .! 

حالا یه خواهرم تو بیمارستانه . کسی ام نیس همراه بمونه . این خواهرم ک قهره وقتش ازاده من کارمندم مرخصی ندارم زیاد . چند روز موندم ولی برگشتم چون شهر دور تو بیمارستانه نتونسم بمونم . ب نظرتون برم خونه خواهرم م قهره بگم اون خواهر بیمارستانه؟

راستی همون خواهرم ک بیمارستانه پارسال رفت دم خونه اش ک ببینتش ولی اون تو خونه راه نداد گفت اینورا نیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم که نگو.  اگه درد و رنج و بیماری خواهرت براش مهم بود بهش لقب کمر شکسته نمی داد.  الانم یه پرستار یا همراه برای خواهرت که تو بیمارستان هست بگیرید 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نرو ولی باعث تمام کینه ها مادرت احساس میکنم

نمی شه بگیم تقصیر مادر هست بعضی ادم ها خودشون ذات حسود و بدی دارن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

فکر میکنم خیلی دلش ازتون شکسته خودم خواهر بزرگه هستم و درکش کردم اینکه اسم میذاره کار خوبی نیست ولی بیشعوری بچش بوده که گفته به شما الان فکر کردم میخوای بری ازش دلجویی کنی بعد فهمیدم نه الان میخوای بری چون بهش نیاز دارید من باشم قبولتون نمیکنم خواهرای منم وقتی بهم احتیاج دارن پیداشون میشه البته من همیشه براشون انجام میدم 

حالا که باهاش کار دارین یادش کردین؟؟چطو تو این دو سال نرفتین سراغش؟

خودش گفته بوده نیایید فرض کنید خواهر مثل من نداریم. 

همین خواهره هم رفته در خونه اش راهش نداده.  دیگه چیکار کنند؟

خودش گفته بوده نیایید فرض کنید خواهر مثل من نداریم. همین خواهره هم رفته در خونه اش راهش نداده. دیگه ...

چطو تو جای اسی جواب دادی؟؟

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
نرو ولی باعث تمام کینه ها مادرت احساس میکنم

نه . اون تک فرزند بوده ما بعد ازدواجش ب دنیا اومدیم .  هم خودش هم شوهرش از ما بدشون میومد .شوهرش انگار کلاه سرش رفته باشه . چون یهو ما اضافه شدیم . بابام صاحب کلی زمین بود و اون تک فرزند بوده . فک میکنم برای همین شوهرش  از ما بدش میومد چون چشم داشته ب زمین .شوهرش همون اوایل فوت کرد . 

نمی شه بگیم تقصیر مادر هست بعضی ادم ها خودشون ذات حسود و بدی دارن

مادر وقتی مدیریت بکن و تو خونه به یکس اعضا که از خونه رفته و ازدواج کرده احترام بزاره بقیه هم یاد میگیرن

دقیقا مادر منم همین تو خونه پشت بچه ای که ازدواج کرده حرف میزن انگار دیگه اون از خونواده نیست و همین باعث نفرت و کینه میشه و ادامه دار 

من بردار خودم بهم گفت خبر نداری مامان پشت سرت چیا میگه

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
نه . اون تک فرزند بوده ما بعد ازدواجش ب دنیا اومدیم . هم خودش هم شوهرش از ما بدشون میومد .شوهرش انگ ...

دیگه طمع خودش و شوهرش بوده.  شما رو عامل بدبختی خودش می دونه