2777
2789
عنوان

و من در کنکور تجربی 1404 قبول نشدم 🙂

548 بازدید | 17 پست

دیروز حال روحیم خوب نبود بیش از 4 ساعت داشتم گریه میکردم، هنوز هم عادت نکردم به نتیجه و هر لحظه منتظرم بگن نتایج اعلام شده اونی ک تو دیدی ی خواب بوده 

و این سری قبول شده باشم اما حیف... 

این تاپیک رو زدم بابت اینکه خیلی تو این سایت می گفتم واسم دعا کنید، منتظر نتیجه ام هستم و از این حرفا 

اول از خودم و بعدش از شما معذرت میخوام که نشد 💔

دوستان صمیمیم، کسانی که پریشب باهم بودیم پزشکی آوردن ( سهمیه داشتن) 

ولی من حتی سهمیه ام پیش خدا رو هم انگار از دست دادم 

اما بازم خدایاشکرت، نمیدونم صلاحت چیه ولی خیلی دلم شکست

مخصوصا اونجا که بعد کلی شب بیداری و زحمت، مامانت میگه تو تلاشی نکردی واسه کنکور ...🙂💔

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم غصه نخور همه زندگی کنکور و درس نیست 

تازه اگه مصممی میتونی امسال با قدرت بیشتر بخونی و حتما موفق میشی 😘

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
فدا سرت باباانقدررررر از این نشدن ها در پیش داریاز مسیر لذت ببر

از مسیری که بهش تعلق ندارم؟ علاقه ندارم و زجرآوره؟ یا از پشت کنکور بودن لذت ببرم؟ 

ولی این نشدن خیلی فرق داره... خیلی

🫂🤍

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

هیچی نیاوردی

من پزشکی و دندون تهش فیزیو و تغذیه می خواستم برای همین انتخاب رشته ام همین ها بود 

نه اینا رو قبول نشدم 

در اصل پشت کنکوری شدم چون به غیر اینا فقط غیرانتفاعی زدم واسه چک کردن انتخاب رشته ام که اون قبول شدم ولی نمیرم 

منم مثل تو با این تفاوت که باید برم رشته ای که اصلا دوسش ندارم فقط برای اینکه دانشگاه قبول شم مجبورم برم ۴سال رشته ای بخونم که ازش متنفرم و برام طمع شکست دارع منم مثل تو واقعا تلاش کردم شب تا صبح. صبح تا شب خوندم ولی نشد

⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭

من پزشکی و دندون تهش فیزیو و تغذیه می خواستم برای همین انتخاب رشته ام همین ها بود نه اینا رو قبول نش ...

عزیزم رتبه و ترازت چطور بود؟ شاید‌خوب انتخاب رشته‌ نکردی

من خیلی نمیتونم راحت بگم چند تا کنکور دادم (ببین چقدر زیاد بوده که میگم چند تا!!!)

ولی اینقدر زیاد بوده که هر سال هر سال هر سال نتایج میومد چندین روز گریه میکردم و زجر میکشیدم که چرا اینجوری شد

تو احتمالا لب مرز پزشکی بودی اینجوری که تعریف میکنی

نمیخوام شعار بدم ولی من کلی آدم میشناسم که همین جوری شده براشون و خوندن و آوردن 

یکیشونو میگم ایشالا که راضی باشه البته من خیلی ناشناس میگمش: لب مرز پزشکی بوده رتبشون حدود 4 هزار اینا باز کنکور دادن زیر 100 شدن و دندون قبول شدن

ایشالا اگه توام هدفت اینه مثل این آشنایی که من تعریف کردم بشی و موفق بشی واقعا امیدوارم این ناراحتی ها برات جبران شه

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

الهی عزیزم آروم باش 

از الان شروع کن برای کنکور بعدی 

خیلیا چندسال میمونن تا به خواستشون برسن. 

واقعا حرام ترین چیزی ک دیدم سهمیه است

و حق امثال شما ضایع میشه

حداقل درصد کنی تاثیر بزاره

نه ک یه بی سواد پزشکی بیاره