2777
2789

...

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

پزشکی که اول باید عمومی بگیری اما پرستاری عالیه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقت چیه؟ این دو رشته زمین تا اسمون باهم فرق میکنه

فقط کار برام اهمیت داره شغل مناسب پیدا کنم بعد از. فارغ التحصیلی

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
فقط کار برام اهمیت داره شغل مناسب پیدا کنم بعد از. فارغ التحصیلی

خیلی داری اشتباه میکنی شما باید مسائل دیگه رو هم در نظر بگیری. اگر میخای سریع رو هوا بزننت خب پرستاری صددرصد ولی شما باید بدونی ایا میتونی سی سال تمام کار بالینی انجام بدی شیفتای سنگین بدی ایا اصن با رو حیاتت سازگار هست که مرده سوخته چاقو خورده ببینی. تغذیه یکم شرایطش سخت تره ولی شیفت نداره سختیای پرستاری رو ندار ه خودت میتونی برای خودت مطب بزنی و کلن بتونی تو سوشال مدیا فعالیت خوبی داشته باشی تحقیق کنی مقاله بنویسی میتونی درامد خوبی داشته باشی ولی مثه پرستاری نیس که تاقبول شدی دستتو بگیرن ببرنت سرکار. حتمن با بزرگترا با کسایی که تو این رشته ها ن مشورت کن بی گدار به اب نزن

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
من تغذیه بالاتر از پرستاری ازاد زدم همونم گرفت

الان دانشجویی