2777
2789
عنوان

لطفا بگید کاچی چطو درست میشه!!؟؟

402 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من پولیپ دارم دیواره رحمم ضخیمه.باید کاچی درست کنم دستورش رو از نت گرفتم ولی دستور امتحان شدشو میخوام.ممنونم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نداره که. آرد و تفت میدی با زرد چوبه. خامیش که گرفته شد.روغن و اضافه می کنی. یکم با روغن تفت میدی بعد شیره رو میریزی روش

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

آرد رو تفت بده در حدی که رنگش زرد شه نه خیلی سرخ شه آب و شکر رو حل کن یه جا دیگه نصف آبم‌گلاب بریز روغن یا کره یکم به آرد بزن بعد آب و شکر و بریز و زعفرون یکم غلیظ شد تمومه

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

ارد گندم تفت میدی 

روغن میریزی و چ بهتر ک روغن محلی باشه حتما

بعد زعفران دم کرده رو اضافه میکنی همراه با یه لیوان اب 

نبات اضافه میکنی 

هل و زنجفیل و دارچین هم کمی اضافه میکنی 

میتونی پسته هم بریزی داخلش 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
پولیپ چه ربطی به کاچی داره؟ بگو تا بگم

پولیپ و ضخامت دیواره رحم

دارم با طب سنتی خودمو درمان میکنم.یکی از چیزایی ک باید بخورم کاچیه.دو تا ادویه مخصوص رو گفته بریز تو کاچی بخور

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

دوستان اینایی ک شما میگید دستور حلواس

کاچی باید غلظتش شبیه ماست باشه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

دو سه قاشق پر آرد تفت بده یخورده طلایی شد کره یا روغنتو‌بریز 

بعد اون ور باید ازقبل شیره گذاشته باشی، آب و شکر و زعفرون

حسابی بجوشه وقتی آردتو‌یکمم با کره تفت دادی شیره رو اضافه کن

برای زائو زیره و زردچوبه و‌هل هم میزنن 

تو حالت عادی ام میشه زد مقدار شکر و‌روغنم سلیقه اییه

پولیپ و ضخامت دیواره رحم دارم با طب سنتی خودمو درمان میکنم.یکی از چیزایی ک باید بخورم کاچیه.دو تا ا ...

ادویه اش چیه