2777
2789
عنوان

دوستی و دردسرهاش

167 بازدید | 23 پست

سلام من تو فضای مجازی با یکی اشنا شدم ول کن نیست مجبور شدم سیمکارتم رو دربیارم ولی این اقا خیلی کله خره. میگه آدرسو پیدا میکنم چون تو دادگاه اشنا دارم ابروتو میبرم اخه من چیکار کردم دو سه روز باهاش حرف زدم در حد معمول حتی حرفهای بوس  و بغل نمیگفتم میگفت چرا نمیگی گفتم من راحت نیستم همین باعث شد عصبانی شد عین روانیا تهدیدم میکنه خودزنی کرده از خودش عکس گذاشت میگه بلایی سرت میارم تا دیگه منو سرکار نزاری من سرکار نزاشتم گفتم دوست بمونیم ولی دیدم یه کم رفتارش عجیبه ترسیدم گفتم کات کنیم روانی شد میترسم خیلی تهدیدم کرد میگه داداشم وکیله پدر تورو درمیاره تو با احساسات من بازی کردی میگه همه جا ابروتو میبرم من چند شبه خواب ندارم فشارم پایینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از من ناراحت نشو اینو میگم ولی همین امثال توی ساده و زود باورن که باعث میشین هر مرد اسکل پلشت بدبخت دختر ندیده ی بی خانواده ی بی همه چیز بتونن به راحتی تهدید کنن و فکر کنن خیلی ادمای خفنی هستن و امثال تو هم باور کنه حرفاشونو و ازشون بترسه

اینجور افراد اسکل پلشت اگه مرد بودن که نمیومدن یه دخترو تهدید کننو بترسونن ، چرا از اینجور ادما میترسیو حرفشونو باور میکنی؟ چرا یذره فکر نمیکنی تا متوجه شی اون فرد از پشت گوشی نمیتونه بخورتت؟ هیولا نیست که

معلومه کم سن سالی

سنم کم نیست اولین باره اینجور با یکی اشنا شدم کلا از فضای مجازی میترسم تو فضای واقعی با چند نفر دوست بودم قبلا ولی هیچکی اذیتم نکرد اولین باره تو سایت با کسی اشنا شدم چون میترسم اطلاعاتم رو پیدا کنه 

هک میکنن

عزیزم هک مگه به این راحتیاس تو اولین بارته ترسیدی اصلااااا طرف هیچ غلطی نمیتونه بکنه نگران هیچی نباش بلاکش کن بره بدون اینکه بگی لطفا کات کنیم تمام یه مدتم سیم کارتت روی حالت پرواز باشه دیگ تمام گورشو گم میکنه میره به یکی دیگ میچسبه تو سنت کمه بع خاطر همین مردای مریض میان سمتت شروع به چرت پرت گفتن که تو ک سنت کمه باور کنی و بترسی وگهنه به خودش جرعت نمیده به یه خانوم سن بالا این مزخرفاتو بگه چرا؟ چون باور نمیکنه ک هیچ صدتاهم میزاره روش تحویلش میده

من خیلی خرم بجون خودم اولین بار بود تو فضای مجازی با کسی دوست شدم چون بهش پا ندادم روانی شد. میگه می ...

نترس همشون فقط زبون دارن .. از یه موش هم کمترن
ضمنا تو خودت گفتی باهاش چت عادی داشتی مثلا عکس یا متن عجیب غریبی براش نفرستادی که بخاد سو استفاده کنه که اگرم بکنه خودش مجرم میشه . از هیچی نترس