2777
2789
عنوان

دوستی و دردسرهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست

اسی چیشد؟؟ 

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چیشد؟؟

نمیدونم بخدا هروز استرس دارم یه گوشه اتاق میشینم میگم خدایا غلط کردم دیگه سراغ این کارا نمیرم.  ولی بخدا استرس داره خفم میکنه نمیدونم چیکار کنم. ازم انتظار داشت حرفهای زشت بگم بعد میگفت اینا زشت نیست عشقه گفتم باشه برای تو عشق و عاشقیه ولی من راحت نیستم خجالت میکشم میگفت تو مشکل داری باید بری مشاور یاد بگیری این چیزها رو. بعد کم کم تهدیدم کرد از خودش عکس میداد که خودزنی کرده به بدنش آسیب زده بود . من بخاطر. همین میترسم آدم نرمالی نیست انگار . خدایا غلط کردم بخدا همش خودمو لعنت میکنم آخه وقتی عرضه اینجور دوستی هارو نداری چرا رفتی سراغش.  دلم برای پدر. ومادرم میسوزه من خیلی خرم 

نمیدونم بخدا هروز استرس دارم یه گوشه اتاق میشینم میگم خدایا غلط کردم دیگه سراغ این کارا نمیرم. ولی ...

ببین این اتفاق چند وقت پیش برای منم افتاد 

با یه پسره دوست شدم زیادم باهم نبودیم کلا یه ماه دوست بودیم، وقتی گفتم کات کنیم کلی تهدیدم کرد گفت شماره تو پخش میکنم و.. روز تولدم پول زده بود به حسابم گفت ازت شکایت میکنم میگم ازم پول قرض گرفتی پس ندادی حالا صبر کن ابلاغیه دادگاه برات بیاد بیچاره ات میکنم و... 

من یه ماه خواب و خوراک نداشتم 

ولی هیچ کاری نکرد 

اصلا برن شکایت کنن چی بگن؟؟؟ 

ابروی خودشم میره 

وقتی دیده نمیتونه ازت سواستفاده کنه گفته حداقل حسرت و ناراحتی مو یه جورایی سرش خالی کنم قصر در نره بزار الکی بترسونمش حالشو خراب کنم و... 

مطمئن باش اتفاقی نمیفته. 

کلا سیمکارتتو دربیار خطتو بشکن اگ میتونی و اکانت هایی که با اون خطت داری رو دلیت کن. 

منم شد اولین و اخرین بارم ک با جنس مخالف صحبت کردم. از قدیم گفتن پولی بده پندی بگیر... 

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود! 

خدا کنه چیزی نشه من خیلی ترسوام.

نه انشاالله اتفاقی نمیفته

پسره همشهریت هستش؟ 

نه انشاالله اتفاقی نمیفتهپسره همشهریت هستش؟

اره ندیدمش مجازی آشنا شدیم گفت بیا همو ببینیم منم بهونه آوردم گفتم ببخشید بیا تموم کنیم من نمیتونم بیام سر قرار. میخواستم برم ببینمش ولی دیدم زیادی خودمونی میشه منم ترسیدم گفتم نمیخوام ادامه بدم اینم روانی شد 

اره ندیدمش مجازی آشنا شدیم گفت بیا همو ببینیم منم بهونه آوردم گفتم ببخشید بیا تموم کنیم من نمیتونم ب ...

اهان

انشاالله ک چیزی نمیشه