2777
2789

اصلا توقع ندارم یکی باهام تند حرف بزنه 

دلم میگیره 

چکار کنم الان سر یه مسئله ایی عموم باهام یه کم تند حرف زد یجوری شدم غمگین شدم 

حس میکنم خوشش نمیاد ازم🫤ولی اینطور نیست مطمعنن ولی چکار کنم دوستم داشته باشه و تند حرف نزننباهام

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

نمیدونم شاید باید بزاری زمان بگذره خود ب خود خوب شی😂

نمیخوام خوب شم میخوام همه باهام خوب رفتار کنن

الان چکار کنم عموم رابطش باهام خوب شه

اون به این معتقده من همش سرم تو کوشیه درحالی که جلوش گوشی دستم نیست🤐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام خوب شم میخوام همه باهام خوب رفتار کننالان چکار کنم عموم رابطش باهام خوب شهاون به این معتقده ...

خوب میتونی باهاش مهربون تر رفتار کنی و بعش احترام بزاری مثلا بگو عمو چای نمیخوای دم کنم یا میوه بزار جلو دستش و خوشیرینی هایی از این قبیل😂

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

خوب میتونی باهاش مهربون تر رفتار کنی و بعش احترام بزاری مثلا بگو عمو چای نمیخوای دم کنم یا میوه بزار ...

بخدا خوبه رفتارام

ولی همه باهام مشکل دارن حس میکنم هیچکی ازم خوشش نمیاد حالم خیلی بده😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40