2777
2789
عنوان

حاظرم بمیرم تا یه مادر مثل مامانم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 56 پست
کم تجربه نیستم اما اینم طرز گفتن نیست

من بی احترامی نمی بینم کمااینکه خودشم به زبون درازی خودش در کامنت بعدی اعتراف کرده 🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من بی احترامی نمی بینم کمااینکه خودشم به زبون درازی خودش در کامنت بعدی اعتراف کرده 🥲🫶

در این سن بیشتر دخترا ها زود رنج و شاید به قول شما زبون دراز هستن

ولی ما که سن بلوغ مون گذشته باید اینا رو بدونیم که در سن حیاتی قرار دارن

نیاز به درک شدن دارن

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هم مادرم هم دخترممنم روزی روزگاری همینقد زبونم تند بود اما بی ادب نبودم حاضر جوابی میکردم ال ...

خدایی حق نگفتم ؟

۸۰۰‌تومن داده لباس خونگی برا خواهر زاده شیش سالش 

اونوفت من یه هفته دارم میگم تا روز دختر چند روز دیگه مونده کادو یادتوننن نره 

ولی حتی تبریکم بهم نگفت

یا هیچوقت تولد نگرفتم چون باید کلی خرج کنیم آخرشم بقیه میان میخورن هیچم کادو نمیارن 

ولی مامانمم هیچی برام نمیخره ولی برا تولد داداشم فق یه تومن میده کیک بزرگی سفارش میده پنج نوع میوه به علاوه کادو 

در این سن بیشتر دخترا ها زود رنج و شاید به قول شما زبون دراز هستنولی ما که سن بلوغ مون گذشته باید ای ...

باید تجربیات خودمونو در اختیارشون قرار بدیم و مطمئنشون کنیم با بی احترامی به والدین نه تنها درک نمیشن شرایط بدتر هم میشه ممکنه یه سری محدودیتا هم بهشون اعمال بشه

🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من داشتم با گریه حرف میزدم اون اصلا منظورم نداشته باشه وقتی میبینه حال من انقد بده من میدونه من رو ح ...

درکت میکنم منم چندماە پیش همچین جریانی رو‌تجربە کردم و هنوز از یادم نرفتە

من با گریە حرف میزدم ولی مادرم....

چی بگم

شاید خودمون از اینام حرکات بدتری داشتە باشیم،خوبیاشونو بە بدیاشون نفروشیم

اونا هم یەبار زندگی کردن یە بار مادر ما شدن،همینقدر میدونن از زندگی و عواطف ما...

خدایی حق نگفتم ؟۸۰۰‌تومن داده لباس خونگی برا خواهر زاده شیش سالش اونوفت من یه هفته دارم میگم تا روز ...

بیا دو دقه صادق باشیم 

فکر کن من این تاپیک رو گذاشتم تو میخوای عادلانه قضاوت کنی 

چی میگفتی بمن که نه سیخ بسوزه نه کباب خوشگلم؟

دو جمله راجع به دختره بگو که باید چیکا  میکرد

دو جمله راجع به مادره🫶

وقتی ۴۰ سالت شد دور مادرت میگردی و همین چیزا که بهت گفتم به مادرت میگیالان کله پر از باده متوجه نمیش ...

من میدونم زبون درازم ولی شما هم باید اینو بدونید که چقد اون بچه رو تحت فشار میزارید که مجبور میشه جلو تویی که مادرشی اینطور باهات حرف بزنه 

هیچ بچه ای دوست نداره رابطش با مادرش بد باشه ولی وقتی الکی الکی میپری بهش اونم مجبوره از خودش دفاع کنه

من میدونم زبون درازم ولی شما هم باید اینو بدونید که چقد اون بچه رو تحت فشار میزارید که مجبور میشه جل ...

من اگر جات بودم میرفتم باشگاه حرف مامانمو میزدم 

اگر پولو پس میداد که هیچ

اگر پس نمیداد برمیگشتم خونه با شوخی و خنده و لوس بازی بهش میگفتم ای بابا پولو پس نداد کلی براش برنامه داشتم 😋

انقد از اون لباسه که برای فلانی خریدی خوشم اومده بود میخواستم برم برای خودم بخرم هعی نشد که بشه😂😂

مطمئن باش مامانت حتی اگر نمیخریدش برات یه جوری جایزه این شیرین زبونیتو بهت میداد اینجوری هم درگیری پیش نمیومد هم این وقت شب اوقات تو با یاداوری امروز تلخ نمیشد

حالا کلا ، همدیگر رو درک کنید بالاخره نمیتونی ذهن اونا رو تغییر بدیاما یکم سعی کن با خودت همراهش کنی

کاش یکم درکم کنه 

من ۵ ساعت سر کلاسم گوشی پیشم نیست وقتی از مدرسه میان غذا میخورم میرم نیم ساعت سرمو میکنم تو گوشی 

میپره بهم که تو این نیم ساعت می‌تونستی بری درسا امروزتو بیاری مرور کنی 

گفتم آخه مادر من من ۵ ساعت سر کلاس بدون گوشی بودم باید وقتی میام خونه استراحت کنم مگه مغز من چیه که همش سرخ تو کتاب باشه

بعد داد میزنه میگه چرا انقد زبون درازییی میکنییی

باید تجربیات خودمونو در اختیارشون قرار بدیم و مطمئنشون کنیم با بی احترامی به والدین نه تنها درک نمیش ...

مامانم همیشه میگه که چون من اینو تجربه کردم میگم که شما تجربه نکنید .

اما باید اینو بدونید ادم تا خودش یه چیزو تجربه نکنه نمیتونه از تجربه دیگران درس بگیره ولی این حرف ما برای شما قابل درک نیست 

درکت میکنم منم چندماە پیش همچین جریانی رو‌تجربە کردم و هنوز از یادم نرفتەمن با گریە حرف میزدم ولی ما ...

میگن ادم تو خانواده ای که بزرگ شده باشه هرچقدر عشق و محبت تو اون جمع بوده باشه افراد اون خانواده در آینده از چیزی که از این جمع یادگرفته باشن یاد میدن 

که متاسفانه مامان من هیچ عشقو محبتی تو جمع خانواده اش نبوده و فقط زور بوده

مامانم همیشه میگه که چون من اینو تجربه کردم میگم که شما تجربه نکنید .اما باید اینو بدونید ادم تا خود ...

خب بی احترامی به والدین عاقبتش همینه که داری می بینی دیگه!

اگر تجربه خوبی بود که این وقت شب تاپیک نمیزدی عزیزم

روشت برای رسیدن به خواستت اشتباهه

خلاصه دیگه تصمیم نهایی برای این شکلی گذروندن زندگی با توئه🥲🫶❤️

بیا دو دقه صادق باشیم فکر کن من این تاپیک رو گذاشتم تو میخوای عادلانه قضاوت کنی چی میگفتی بمن که نه ...

حقیقتا میگفتم مادره خیلی بی درکه و اصلا لایق مادر شدن نیست 

دختره هم اگه همین حرفارو مودبانه تر می‌گفت شاید مادره اونطور نمیگفت 

ولی اینم بگم آدما موقع اعصبانیت حقیقتو میگن پس اون حرفا دقیقا چیزی بوده که تو ذهن دختره از دید خودش گذشته و اون حرفه هم که مادره زده دقیقا چیزی بوده که تو فکرش بوده 

پس نمیتونیم بگیم چون عصبانی بوده یه چیزی گفته و دلی نگفته کاملا برعکس